Wednesday, March 4, 2009

Clap your hands

***

Cineva spunea ca imi citeste blogul nu neaparat datorita modului in care scriu, ci mai degraba pentru lucrurile despre care scriu, implicit lucrurile interesante pe care par sa le fac.

Ei bine, astazi am fost la Televiziunea Romana. Dar nu doar am trecut pe langa, ca in multe alte zile, ci chiar am avut treaba inauntru. O prietena de-a mea (nu spun cine sau cand se difuzeaza) a participat la o fenomenala emisiune din grila lor de programe, ceea ce mi-a asigurat un loc in gradena publicului.

Oh, numai de-as fi stiut... de-as fi stiut ca voi aplauda in continuu timp de 3 ore (cei de langa macar primeau bani pentru asta), in timp ce o... hmm, cum traduci 'fat stupid whore'? Eh, sa spunem ca nu imi vin cuvintele in minte acum, dar... in timp ce o tipa modera emisiunea destul de prost. Iar chestia asta o face saptamanal. :)

Sa va dau niste exemple - fiind primavara, tema emisiunii a fost pe ceva remedii naturiste de tratare a racelilor. Dupa ce farmacista, astrologul, doctorul homeopat si-au spus remediile din punctul de vedere al tipului de medicina pe care il practica, replicile moderatoarei erau de genul "Eu stiu un remediu fara efecte secundare... COAFORUL!" Si diverse replici in genul asta, adaugand detaliul cum ca ea se trateaza cu sedinte de shopping. Da...

Cum spuneam, in platou se afla aproape in fiecare editie o farmacista, un doctor homeopat (mai nou), un astrolog, un make-up artist, un hair stylist si un fashion stylist. Pe langa acestia, mai au un artist/o trupa invitata in emisiune, cand Catalin Crisan, cand Gianina Corondan, cand AlbNegru, cam pe linia asta + 2 tipe pe care le vor coafa, machia, imbraca. Exact, un format de emisiune cu care nu poti da gres.

Trebuie totusi sa aduc vorba si despre cele 30 de secunde de glorie ale unei alte prietene, prezente si ea in gradena. Inainte de emisiune am spus clar ca daca se ajunge la "Sa vedem si prietenii ce parere au despre noul look?", someone has to take one for the team and that one will not be me! Evideeeeent ca s-a ajuns la aceasta parte, e deja un cliseu in televiziune, iar co-prezentatorul s-a asezat intre mine si prietena de care vorbeam. Multumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca a ales sa auda parerea prietenei; de abia astept sa te vad la televizor Margareto! (that's not really her name) :)

In rest ce sa mai spun? Televiziunea (sau poate doar cea Romana) pare mai penibila din spatele camerelor de filmat decat pe sticla.

3 comentarii:

Margareta/Nutzi/Murarescu said...

:)))) stiu ca am avut momentul meu de glorie, ma rog doar sa nu devina viral pe net :)) ar fi trebuit sa primesc si eu un tuns gratuit de la emisiune pentru ca am participat activ la realizarea ei :)))

and yes...you and the rest of the group shall be forever in debt!!

p.s ar fi fost tare sa fi venit Elena Carstea sau Sanda Ladosi

indieadds said...

@Margareta baih, si daca venea Dumitru Furdiu-Iancu, ha?
oricum, Margareto, ai vorbit mai bine decat tipa care chiar ia bani sa prezinte emisiunea ;)

Anonymous said...

beeey! margareta asta a spus si ea doua vorbe si este celebra in grupul nostru de prieteni :)) adina...ma simt neglijata! ..anyhow, merci ca ati fost alaturi de mine, chiar daca ati ramas cu zambete incleshtate pe fatza sau cu nevoia de a bate din palme :)))