Monday, June 22, 2009

From essays to parties

***

Imi place cum imi traiesc viata, trecand de la o extrema la alta.

***

Pana acum o saptamana, abia daca ieseam din casa. Stateam toata ziua indoors (fiindca suna mai bine decat inauntru), scriind studii de caz pentru facultate ori eseuri pentru universitati sau burse. Fiecare deadline era urmat de un altul. Si daca nu era vreun eseu, sigur era o scrisoare de recomandare (fiindca, de obicei, ti le scrii singur). Si daca nu era o recomandare, sigur era licenta - clar e ca intotdeauna era ceva de facut. Dar acum am scapat de toate si am simtit nevoia sa petrec cateva zile la rand, ca sa simt si eu ca am terminat facultatea sau ca a venit vara.

Miercuri, am iesit din casa cu gandul ca voi ajunge la un suc. Nu prea stiam eu ca sucul ala se va lua la Teatrul de Vara din Herastrau, la Gogol Bordello... dar ar fi fost bere, daca cele doua dozatoare acopereau cererea totala de bere a multimilor. :) Mai mult decat atat... mersi mult, Ionuuuuuut, pentru bilet cause I sure danced my ass off over there pe ritmuri de gypsy punk. :P

Pe sistemul "Thursday night, to the club,/ Friday night, didn't want to go,/ Then my friend Michelle called me on the phone/ And so I went to the club", joi am ajuns la petrecerea ADC*RO. Multi cunoscuti printre participanti, cateva lucrari care m-au inspirat sa reiau activitatile mele creative si, in final, felicitari lui Daniel pentru clasarea pe primul loc.

Vineri, a regular party in B52, dar mi-a placut ca nu a fost foarte multa lume, asa ca puteam dansa pe ring fara sa ma calce altii in picioare, simtind in acelasi timp efectul sistemului de ventilatie.

Sambata... oh, dar SAMBATA... am ajuns in Parcul de Agrement Snagov la Wicked Playground. Chiar imi era dor de o petrecere electronica pana in zori, iar Wicked Playground a fost cam tot ce mi-am dorit in ultimele luni. Cand am ajuns, dupa 9pm, in complex era pana de curent si am inteles ca petrecerea fusese grozava... in cele 10 minute cat tinuse generatorul. Nah, nu m-a deranjat foarte tare, fiindca astfel am putut intra la pretul biletelor de dinainte de 9. O bere mai tarziu si sistemul fusese pus la punct, iar petrecerea reluata. Mai multe beri mai tarziu, a intrat Raresh la pupitru. Cred ca Raresh este dj-ul roman pe care l-am vazut de cele mai multe ori la show-uri, dar nici ca imi pare rau. Nici Rhadoo nu se mai ridica la rangul asta si nici Livio, pe care il prindeam intr-o perioada cam pe la toate warm-up-urile concertelor la care mergeam. Si ce poate fi mai frumos decat sa te prinda rasaritul in natura, inconjurat de apa si de copaci in floare, roua diminetii in iarba, iar pe fundal sa se auda muzica lui Raresh... aaaah... aveam nevoie de o noapte ca asta. O noapte in care sa dansez ca dementa vreo 8 ore pe muzica electronica.

Ce sa mai spun? Desi e de abia luni, foarte de dimineata, I'm waiting for the weekend. Ma retrag.
9 comentarii:

psychedelic? said...

:D
Si eu am iesit 3 zile sapt asta, si am si examen pe care cu siguranta il pic, dar incerc totusi sau cel putin, pot sa zic ca incerc, stand la ora asta si invatand. Dada, it was wicked :D

psychedelic? said...

oricum, welcome back :D

Adinaaa said...

Eh, era cazul de acum... :))

psychedelic? said...

da...cazul acuzativ:))

Anonymous said...

congrats on your achievement..the birmingham univ., I mean.

Bogdan B said...

Bravo , e un nou inceput

Anonymous said...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonymous said...

de ce nu:)

Adinaaa said...

Ce?