Monday, June 22, 2009

Step 8 (3+4)

***

Gata cu sesiunea. De acum, sanatate, sanatate, ca am trecut de facultate. Ne-am petrecut pe la bal... Casa Poporului, fantani de sampanie, de ciocolata, outfit-uri, chestii, dar gata si cu asta. Revin la traseul obisnuit, pana sustin licenta. :)


***

Doua noi oferte venite din partea universitatilor britanice (Yey!), expediate direct din Coventry, respectiv Manchester. Pe masura ce prestigiul universitatilor scade, se reduce si taxa de scolarizare. Totusi, nu stiu daca asta e neaparat un motiv de bucurie. :)

Poate cel mai mult ma bucura oferta celor de la Manchester Metropolitan (mai la coada clasamentelor, daca apare prin ele), fiindca e pe International Creative Advertising. Cu toate astea, simt disperarea in aer. Desi nu am terminat facultatea, nu am diploma de licenta si nu am trimis vreun portofoliu, lor nu le pasa; cei de la Manchester Metropolitan mi-au trimis an unconditional. Insa nu stiu ce sa cred despre nivelul cursului, daca m-au acceptat si ma vor numaidecat doar pe baza unui formular cu activitatile mele, a unui eseu si a celor 2 scrisori de recomandare, din care, ce-i drept, una din partea unui director de creatie. Hmm... mai astept si raspunsul din partea celei de-a cincea universitati la care am aplicat pentru a ma decide.

Intre timp, mi-am mai incercat mana pe cateva eseuri, de data asta pentru burse si astept cu nerabdare raspunsurile. Am realizat de mult timp ca pana la urma alegerea cursului pe care il voi urma va fi una strict financiara. Asa ca, mai aplicam la cateva burse si speram la tot ce e mai bun. :)

In continuare,

Step 11. Handling the money matters
Step 12. Bye bye Romania, helloooooooo UK

2 comentarii:

Bogdan Epureanu said...

Multa bafta; fie ca orice alegere vei lua sa se dovedeasca cea mai insporata. :)

Adinaaa said...

Ah, mersi mult! O urare oricand valabila.

Postul respectiv a fost scris acum un an, am trecut de faza aia si intrebarile alea. Acum am alte probleme si dileme, hehe. :D