Saturday, May 23, 2009

Cu ce mai vin nou?

***

Inca o sesiune, iar stau pe aici si invat.

***

Intr-un moment de contopire cu disciplina la care studiam, cand eu eram una cu Politologia si ea era una cu mine, am zis ca trebuie sa luam o pauza si am hotarat sa verific cine a mai intrat pe blogul meu. Dar vai!!! Blogger.com nu imi mai recunostea bannerul facut de mine in urma cu ceva timp, probabil intr-o alta sesiune. Dar chiar nu se poate asa ceva! Pe Picasa imaginea nu avea probleme, trebuie sa fie codul... intru eu in cod si probabil ma asez cu cotul pe tastatura, apoi dau save (altfel nu imi pot explica ce s-a intamplat sau poate ma pot scuza ca sunt fata, mai simplu), dar template-ul blogului era total imprastiat, iar codul nu il mai puteam accesa.

Stiu ca a inceput sesiunea si am mult de invatat, dar nu as fi putut sa ii las pe cei doi cititori ai mei intr-o asemenea dezordine (de fapt nu prea am chef eu de invatat), asa ca am sters template-ul si l-am reinstalat. Nu am apucat sa fac foarte multe modificari, dar apar ele.

In schimb, vin cu un banner nou, o photoshopeala a unei poze din portofoliul personal. Mi se parea cel vechi depasit, iar cel de acum e mai aproape de intentiile si aspiratiile mele. :D

Gata, inapoi la invatat.

2 comentarii:

Anonymous said...

e foarte ok bannerul...

Adinaaa said...

macar atat. :))