Tuesday, February 24, 2009

Somebody really wants me out of here

***
Tin minte ani in care ma rugam sa pice din cer cate o super-oferta sa pot pleca din tara. Intre timp, am ajuns prin multe tari si orase, insa inainte de astea eram tare disperata sa ies din tara si ma rugam de ai mei macar sa ma duca in Republica Moldova, care e foarte aproape de Botosani. Ne, n-am ajuns nici pana acum acolo, dar inca mi se pare amuzant pana unde putea duce disperarea mea.

Acum, incep sa ma gandesc serios la faptul ca poate nu am ce cauta pe aici in weekendul asta (bine, in afara de experimentul lui framiu de a supravietui 2 zile doar pe bere) din moment ce am primit 2 oferte pentru aceeasi perioada in mai putin de 2 zile.

Prima - concert Oasis la Viena unde am inteles ca trebuia sa imi cumpar doar biletul de avion, fiindca renuntase cineva. Ma rog, la astea se adauga evident cheltuieli cu mancare, distractie, briz-briz-uri.

A doua - un Youth Exchange cu plecare joi si intoarcere luni, in Pesaro, Italia. Aici as fi platit partial transportul doar.

Dar ambele ar fi insemnat sa intru in banii pe care ii tot adun pentru Madrid. Come ooooon, Madriiid, right? Like... H&M, Pull and Bear, Bershka, Zara, Pimkie (de unde mi-am luat pantalonii rosii, Plescule, I know you love them).

Come ooooon, Madriiiid, unde merg cu prietenii mei, nu cu nobodies. We're gonna get wild, guys! :D

Plus ca ar fi insemnat sa pierd 5 zile in care as putea sa citesc pentru licenta, sa redactez primul capitol, sa mai scriu o scrisoare de intentie pentru aplicare la master, sa mai lucrez pentru IELTS (care bate la usa). Uh, chiar ma simt presata de timp zilele astea.

Stiu ca in general am un bulan cat carul, iar asta ii enerveaza pe prietenii mei la culme, insa ma gandesc ca sansele vor mai veni. Si amuzant este ca tot timpul vin. Enervant este, totusi, ca multe dintre ele nu vin in cel mai bun moment si mai stau apoi cu inima indoita ca am dat cu piciorul la o super-sansa.

Eh, dar mai vin si alte ocazii... :)

Later Edit: Ma gandesc ca asta ar putea fi inceputul pentru Final Destination 4. Daca se intampla sa ma calce o masina sau sa ma atinga un meteorit, doar pentru ca am ales sa raman weekendul asta in Bucuresti? Brrr... :P

10 comentarii:

Alex Neamtu said...

Eu zic ca cel mai bine e sa nu ai regrete, gandeste-te la asta. De ce sa renunti la o oportunitate (sau mai multe in cazul tau) si apoi sa te gandesti "Oare cum ar fi fost?".

Adinaaa said...

Viena pfff, Pesaro pfff... eu voi sta un an in Marea Britanie! :))) (still keeping my fingers crossed) :D

Ionut Mustata said...

you stole my Final Destination worst case scenario !!! gzzzzzzz !!!

plescois said...

Love them ? I adore them and you know it.

Iar ocazii o sa tot fie. De exemplu ar trebui ca vara viitoare sa facem faza cu europass-ul de 30 de zile.

Adinaaa said...

Clar. Inca lucrez la planul de finantare al excursiei: voi vinde niste maduva spinala, rinichiul drept, ochiul stang, o bucata din ficat, 50 de litri de sange + primii 5 copii. Apoi iti fac cinste cu o bere. :))

Alex Neamtu said...

Pe de alta parte, poti sa stai acasa si sa bei cu noi :)

Anonymous said...

Ola Adinaaa! Como estas chiquita? Muchos besos!

Anonymous said...

Ola Adinaaa! Como estas chiquita? Muchos besos!

Anonymous said...

It`s Mafi btw

Ionut Mustata said...

@Mafi ultimele doua propozitii o sa fie utile in baruri :D