Tuesday, December 4, 2007

Lucrurile pe care nu le spui, se pierd!

Ador aceasta reclama. Ma impresioneaza, desi sunt client fidel Orange.

De fapt, de ce sunt eu client fidel Orange? Nu. De ce imi pasa? Nici macar nu imi place sa vorbesc la telefon. Mi-e de ajuns sa stiu ca scot mobilul din buzunar, formez numarul, spun ce am de spus si gataaa.

Cu toate astea, mesajul campaniei ma atinge. Intotdeauna am fost persoana care nu spune lucrurile potrivite la momentele potrivite, dar ma trezesc cateodata spunand si lucruri nepotrivite in momente nepotrivite, iar din cand in cand, ma mai mananca cumva in fund... simt ca ar trebui sa spun ceva intr-un moment, ca daca nu, pierd ocazia, pierd momentul, iar vietii mele i se imprima un nou curs, rezultat din imposibilitatea mea de a ma exprima.

Sa spun, sa nu spun, sa spun, sa nu spun... iar daca ma decid sa spun acel lucru, intotdeauna iese prost si imi pare rau ca am facut acest lucru. E dubios. Dar nici nu ai vrea ca lucrurile pe care le-ai putea spune sa se piarda.

Problematic.

P.S.: Ah, iar piesa de pe fundal e Sophie Zelmani - Oh Dear, de pe albumul Sing And Dance, aparut in 2001.

2 comentarii:

Anonymous said...

feeling(sau filling)your pain!stiu cum e! boy meets girl! boy likes girl! girl likes boy!boy is shy! girl is arrogant!boy misunderstands!girl waits!boy hesitates!girl waits!boy repeats in front of the mirror! girl waits!boy repeats with the girl's picture!girl gives clues! boy ...misunderstands!girl is fed up!boy figures it out! girl goes on tour with a rock band!boy gets drunk with sorrowfull manele!girl comes back ...wiser!boy still loser!guys end up ignoring each other and feeling almost comfortable about it!the end!
unele lucruri trebuie urlate la timp! same thing cu pungile de puroi!no-one wants a nasty infection taking over his/her body!

tHIS GUY
pLEASE fORGIVE ME for being such a bastard at some points...uite ca am zis-o

Adinaaa said...

Nice story there, grandpa. :)) Nah, sunt diverse variatii pe aceeasi tema.

Iar despre partea de final... hehe, e ok, m-am obisnuit. Deja cand vad commenturi de pe anonim, stiu de la cine sunt, le citesc, fierbe putin sangele in mine si ma face sa imi reanalizez postul, punctul de vedere si motivele pentru care l-am scris, ceea ce duce la un raspuns luuung.

Anyways, Merry Christmas. :))