Sunday, November 25, 2007

Daca...

Daca as participa la Dansez pentru tine, as dansa pentru o masina de spalat vase.

Fix 2 zile pe saptamana mananc acasa, in acele zile de odihna fizica si spirituala. Cum as putea tocmai atunci sa stau sa spal vase? Nici nu imi place si, de fapt, chiar detest aceasta activitate. Prefer sa dau cu aspiratorul in toata casa, sa sterg praful pe fiecare raft, sa fac curatenie prin dulapuri, sa frec fiecare centimetru de gresie din baie, dar NU VASELE!

Mereu spun ca voi spala farfuria si furculita si paharul dupa ce le folosesc, dar niciodata nu ma tin de cuvant si foarte curand ambele spatii ale chiuvetei din bucatarie se umplu de vase. Ce priveliste trista... aproape ca simt viata de camin, unde hobby-ul fiecaruia e obtinerea si selectarea culturilor de bacterii. Si stiu de fiecare data ca imi ia cel putin o ora sa le termin, sa le spal in apa aia jegoasa in diferite nuante de galben (multumesc Apa Nova), sa ma enervez ca s-a intarit sucul pe fundul paharului si ca nu imi intra mana sa curat bine.

Dar nu, nu ofer nici o rezolvare a problemei si nu astept nici un sfat. Doar vroiam sa mentionez ca urasc sa spal vase. :)

7 comentarii:

mimi cartman said...

o solutie:...poti oricand so angajezi pe gingerdae sati spele vasele ...posibil sa accepte sa faca asta si pe gratis:)...e o placere ptr ea..cred..mereu cand vine la mine spala vasele...

Adinaaa said...

Bai, de 2 ori a venit la mine si n-a pus mana pe nici un Axion, nimic. Eu o voi mai invita pe la mine; poate se prinde pana la urma de ce o tot invit. :)))))))

Gingerdae said...

mai..prima oara era la ziua ta si nah...erau prea multe..iar a doua oara mai ametit cu episoade din skins si am intrat in bucatarie abia dimineata cand ne pregateam sa plecam din casa si aminteste-ti ca ti-am propus, dar ne grabeam. After all tomorrow is another day !!!:))))

Anonymous said...

adinaaa draga(???)Abia acum am vazut post-ul(de fapt l-am vazut mai demult dar abia acum mi-am dat seama ca pot sa make fun of you)se poate? sa participi tu la "Dansez pt tine" intr-un exces de altruism pentru...tine?S-apai ma indoiesc ca tu poti sa apari vineri seara in prime time si sa ma faci sa plang pe mine si pe "milioanele" de telespectatori.(pe mine oricum nu pt. ca adorm dupa primele 10 min si las tv-ul deschis deci se pune la rating)
Cat despre sucul "intarit" pe fundul paharului...I feel your pain! am vazut un film in care o gospodina curata sucul uscat cu varful unui cutit scotand niste sunete sfasietoare care amplificau starea de tensiune dintre ea si sotul betiv! dar tu...nu-ti complica si mai mult viata!
Just drink plain water and eat chocolate to make sure you die young!

This guy again

Adinaaa said...

Uf, uf, uf, cum te legi tu de fiecare detaliu. :)

Normal ca participarea mea la 'Dansez pentru tine' nu era o idee viabila. Daca as vrea sa imi demonstrez altruismul, nu as merge in fata camerelor de filmat. I don't need no media coverage. :)

Doar ca ma amuzase (usor) ideea cum prezinta in emisiune cazuri ale unor oameni cu probleme grave, care stau in niste maghernite, nu au bani sa-si hraneasca cei 7 copii si sa-si plateasca facturile in acelasi timp, care mai si sufera de o boala grava, din cauza careia isi dau toti banii pe pastile, iar sponsorii le ofera... electrocasnice. Acestea consuma energie, maresc facturile si tot la datorii se ajunge. Dar macar le fac cazul cunoscut si sunt sigura ca cei care ar vrea sa-i ajute, ar putea ajunge la ei prin intermediul emisiunii.

Ok, apoi am dat pe Megastar; prima oara cand am vazut emisiunea de cand a aparut. Si aici apare dimensiunea sociala, au luat un caz intalnit in caravana, un tip cu niste probleme mentale, care traieste intr-o garsoniera distrusa din Ferentari cu banii dintr-o pensie de urmas. Tipul iubea muzica, asa ca i-au dat niste cduri, o combina si o invitatie la Smokie. :-|. Ti se rupea sufletul acolo cand vedeai filmuletul cu omul ala si rezolvarea situatie a fost asta? Nah, inteleg ca e o emisiune cu caracter muzical, dar totusi... cel mai ciudat era ca tipul, in lumea lui, era fericit.

Toate emisiunile au acum dimensiunea asta sociala. Si oamenii nu s-ar mai uita la tv daca nu ar fi. Dar interesul pentru barfa, viata vedetelor si, in general, pentru viata altora, creste rating-ul televiziunilor.

Eh, destul cu asta. Macar saptamana asta nu e randul meu sa spal vasele. :)))

Sunaina said...

sunt cel mai ciudat om cred ca...as putea spala vase al orice ora din zi si din noapte.iar daca sunt nervoasa,frec covoru. sunt buna pe langa casa omului.

dar totusi,nu participa la minunea aia de emisiune.mai bine cerseste o masina de spalat vase pe blog,poate cineva va avea mila de tine.

Adinaaa said...

Ha ha, da, ar fi o chestie sa cersesc o masina de spalat vase pe blog. S-a mai intamplat sa imi postez dorinte pe blog si sa se materializeze... :))))