Friday, September 28, 2007

skins


M-am intors. Iubesc Anglia. Cam atat acum.

Primul lucru pe care l-am facut de cand m-am intors, a fost sa imi dloadez unica serie a show-ului care face atata valva pe acolo - skins. Am stat jumatate de zi sa ma uit la toate cele 9 episoade si cred ca merita.

Recunosc ca nu m-a convins de la primul episod, dar am continuat sa ma uit, iar pe parcurs am inceput sa ma atasez de personaje. E in genul teenage drama, dar la capatul opus fata de The OC, de care chiar isi bat joc, mult mai realist, cu o nuanta de umor negru britanic.

Din cate am inteles a fost anulat dupa prima serie, dar fanii au reactionat puternic. In urma cu cateva zile s-a lansat prima serie pe dvd si de acum nu putem decat sa asteptam, poate poate apare si a doua on air.

Pentru cei care s-au plictisit de serialele cliseistice americane si pun mana sa dloadeze, sper sa va placa. :)

2 comentarii:

Monica said...

Imi permit sa-ti recomand 2 seriale bune: The Riches si Californication. In semn de multumire pentru ca m-ai facut sa caut si sa urmaresc Skins.

Adinaaa said...

Oh, multumesc frumos. Eram in cautare de noi seriale, fiindca pe parcurs unele au inceput sa ma plictiseasca; acum am ramas doar la Desperate Housewives si Heroes. Le voi urmari pana prin ianuarie - februarie cand apare seria 2 din skins. :D