Tuesday, July 17, 2007

Tag, I'm IT again

Din cand in cand blogosfera imi pune sangele in miscare prin cate un tag. De fapt, Sahara Penguin face asta, fiindca ea ma tot taguieste, thanks by the way :). Din pacate, tagul trecut l-am sters, deoarece se antrenase lumea intr-o cearta fara sfarsit pe baza unei greseli gramaticale. Cata cenzura din partea mea, chiar foarte urat. Imi pare rau. Dar raspunsul la tag e aici. Hehe

Care credeti ca e cea mai tare inventie ever?

Paaaai, din dorinta de a spune ceva care (sper) sa nu mai fi fost si ceva fara de care eu nu as putea trai, raman la remindere. Nu am apreciat utilitatea lor pentru mine, pana sa imi fi pierdut telefonul. La scurta mea memorie, umblam cu post-it-uri, biletele, chestii care sa-mi aduca aminte unde trebuie sa merg, la cat, pe ce strada, la ce ora sa iau pastila. Mi se pare ca se consuma multa energie incercand sa retin atatea chestii, evenimente, zile de nastere, iar organizarea asta pe remindere iti face viata mai putin stresanta.

Acum as vrea sa aud de la Saddler, Cerno, Cookie si Roxana. Dar sa stii, Cerno, ca daca spui sintetizatoare esti foarte previzibil. Insa nu cred ca vei mai spune asta de acum. Iar Cookie probabil nu va spune ca ceaiul 'Somn linistit' e cea mai tare inventie ever... hehe :)))

1 comentarii:

Anonymous said...

gata cu ambele :D