Thursday, July 5, 2007

On a lucky strike

Poate ca voi, prietenii mei de-a 12-a, ati terminat bacul si va bucurati dupa cum vad din statusurile voastre, dar eu, bunii mei prieteni, am castigat o invitatie pe toata perioada festivalului KISS 7 Festival din marinimia baietilor si fetelor Metropotam.

Se pare ca anul acesta iau la rand toate festivalurile din Bucuresti. Si nu imi pare rau.

Sa vedem programul... Villalobos, Luciano, not my thing. Dar am prieteni care merg, so... poate. Digweed, in schimb, yup yup. Vreau sa merg. Sa vad daca gasesc cu cine. Jimmy van M suna de asemenea bine. Si seara cu filme pe teme clubbing ma tenteaza.

Acum normal ca la fiecare chestie mok there's a catch. Fix in saptamana asta trebuia sa merg pe acasa ca n-am mai dat de cateva luni si cred ca se intreaba ai mei cum mai arat si in ce parte mai am tepii. Voi trece cateva zile. Vad eu. Ma descurc.

4 comentarii:

Anonymous said...

pe mine de e dracu nu ma iei ca doar fumez lucky strike :-j >:P nebunie

Adinaaa said...

Invitatie de o persoana. Asta este.

Si oricum ar fi trebuit sa dai cel putin un miel sa te avansez pe locul 1 in topul persoanelor pe care le-as lua cu mine la festival :))))

Anonymous said...

Credeam ca eu trec printr-o perioada plina de noroc. E,ce daca nu sunt singura, merita si altii..de exemplu tu.
Sa te distrezi cat pentru toti cei care nu au cum sa ajunga.

Sunaina said...

hey,mersi de incurajare, tipo care mi-ai furat numele :)
se pare ca esti o norocoasa...si o speciala...castigi,primesti donatii,esti pasionata de advertising si muzica numai buna... ;)