Friday, July 6, 2007

Moving on from France to England

Mi-a aparut deja primul interviu pe FOEM, cu mici modificari, aici.

Primul dj pe care l-am avut a fost L'embrouille si desi nu am facut la viata mea franceza, la cate search-uri am dat dupa el pe google, myspace etc, am ajuns sa pot scrie l'embrouille si cu ochii inchisi. Tipul e un dj francez de dormitor, care in viata de zi cu zi e manager de risc, pune minimal mostly si nu prea stie engleza. A fost o reala bucurie sa incerc sa imi dau seama ce vroia sa spuna in raspunsurile sale. Oricum tipul pare destul de implicat in scena netlabel si promoveaza tineri producatori, ceea ce e de apreciat. Pentru fanii minimal mixurile lui sunt pe aici. Bine, mai pune si alte genuri, no worry. :)

Urmatorul interviu am acceptat sa il fac tot eu. De data asta, multumesc lui Dumnezeu, am dat peste un dj londonez, care stie engleza (of course, that's a given when you live in England) si nu pune minimal. E mai mult pe electronica, chill out, stuff like that. Il cheama audioglider si i-au trebuit doar 44 de ani sa devina cunoscut. :))

In calitate de producator, a aparut pe Global Underground 30 a lui Nick Warren cu piesele Whiskers si Zusammenallein, 2 piese care sunt destul de dragute, motivationale si implementeaza o atitudine pozitiva in tine.


Dar asta nu e tot, a mai aparut si ca dj pe Global Underground Mixed, cu un remix la piesa Sissy - I see you, care pe album se numeste So Long.



Acum, muzica tipului asta chiar imi place, dar culmea este ca nu prea imi vine ce sa il intreb. Am pana acum vreo 3 sau 4 intrebari pregatite. Dar ma voi gandi mai intens. Tra la la, la la. :)

2 comentarii:

Anonymous said...

hehe :D nebuniciul isi intra bine in atributii :> pe asta nou ar trebui sa il faci si mai bine pt ca iti place mai mult muzica astuia. dar daca mai vrei idei ma mai intrebi :)

Adinaaa said...

Yup yup, muchos gracias. :D