Sunday, June 3, 2007

Post aniversar

Am ajuns la numarul 100.

__________________________

Au trecut si Olimpiadele Comunicarii... dar au trecut bine.

Irina (nu voi da link la blogul ei fiindca puteti da search pe google images la pisicute si e aceeasi chestie :) si echipa ei, INSPIRE, au luat locul 1 la Relatii Publice, motiv de bucurie, asa ca am ajuns la petrecerea din Spice a Olimpiadelor. Petrecerea a iesit chiar foarte bine si probabil un motiv a fost si faptul ca Tuborg a facut cinste cu berea... hehe... Nu, nu cred ca e numai asta. Si muzica a fost foarte ok. Chiar de cand am intrat acolo am spus ca nu e petrecere daca nu e Cornershop - Brimful of Asha si a fost, asa ca nu mai am ce comenta, a fost petrecere. :D

Un alt motiv de bucurie a fost ca m-a sunat o tipa de la Olimpiade sa-mi spuna ca am castigat la concursul de pronosticuri locul 1. Ei, poftim! Imi pare rau sa spun asta, dar cum e posibil sa nu fi mers la nici o prezentare (am avut examen) si am nimerit 2 echipe castigatoare, una de pe locul III si una la mentiune? Pai, secretul reusitei a fost blogosfera. Mai mult sau mai putin. Sau poate am fost singura care a participat. :))

In primul rand, la PR am trecut echipa Irinei a carui campanie mi-a placut super mult. Tin minte si acum cum stateam in bucatarie in ziua in care a primit brief-ul si ii spuneam cat urasc Apa Nova cand este apa murdara pe teava, cu mirosuri dubioase si care face spume fara sa intre in contact cu ceva. In 2 saptamani au reusit sa puna de o campanie de sensibilizare care m-a sensibilizat pana si pe mine. Iar in timpul asta, au facut Apa Nova si lucrari in cartier, deci totul e spre bine. :)

In al doilea rand, cealalta echipa nimerita a fost ClockWork la Comunicare Politica. Motivul pentru care i-am pus pe ei a fost ca mi-a placut postul asta.

La proba de Advertising chiar mi-a parut rau ca nu am putut ajunge, dar deh, examen important. Inainte sa va para rau pentru mine, am luat 10. Eram curioasa chiar cu ce strategii au venit, ce idei creative care sa ma faca sa ma gandesc "La dracu, mie de ce nu-mi vin asa niste idei?" Dar din cate am inteles. juriul a fost usor dezamagit si nu s-au acordat decat mentiuni. Aici am pus fara sa ma gandesc prea mult Ceai de Tei, fiindca imi placuse ideea blogului cu raspunsuri la calm. Am zis ca de unde a venit asta, mai pot veni si alte idei. :)

Cat despre proba de Comunicare Institutionala recunosc ca nu am gandit-o prea mult. Macar la celelalte citisem blogurile. Dar la proba asta am pus echipa care a avut brief dat de ANRCTI, fiindca acolo lucreaza mama. Echipa fiind Steaua Polara si a luat locul III.

Aparent am castigat 5 carti, sper sa fie de la Brandbuilders, fiindca alea costa o gramada. :)

8 comentarii:

Razna said...

ti-a placut incursiunea prin profilu` meu de hi5? :))

Adinaaa said...

Da, a fost o reala experienta. :)) Nah, daca tot ti-ai pus linkurile pe blog...

Anonymous said...

Felicitari Adina pentru premiu.

Gasesti lista castigatorilor de la pronosticuri tot in stirea despre premii

Adinaaa said...

Multumesc, multumesc.

Vizitand site-ul am constatat ca nu am fost singura care a participat, deci am presupus gresit.

Oricum, mi se pare evident ca am un ochi bun pentru descoperit talente in domeniul comunicarii. :)))

Anonymous said...

La multi ani!!!! pt blog, nu pt tine >:P
sa dai o bere pt asta :>

Adinaaa said...

Sigur, cand primesc cadoul. :D

Adinaaa said...

Adica, cand imi faci tu cadou cu prilejul a 100 de posturi.

Anonymous said...

ah, pai trebuie? e obligatoriu? hmm... esti sigura? cat de sigura?