Monday, June 25, 2007

Nervi de vara

Cum am fost la CokeLive Festival, era normal sa beau multa Cola, asta si din cauza faptului ca era o coada infernala la cele cateva puncte de vanzare ale berii. Astfel, ajunsa acasa, aveam o energie debordanta, care nu m-a lasat sa adorm decat pe dimineata, pe la 10,30 si atunci pentru vreo 3 ore.

Am spus in gandul meu ca nu e nimic, dorm dusa in noaptea urmatoare de la atata oboseala. Dar si asta a fost greu. Toata noaptea m-am intors de pe o parte pe alta cautand bucatile reci ale cearceafului. E atat de cald... si se mai auzea muzica de la CokeLive. Eu stau in Militari si auzeam destul de clar acordurile, imi inchipui cei care stateau la blocurile de vizavi de lac ce weekend au avut... Anyways, intr-un final am adormit, dar cu atat mai frumos a fost sa ma trezesc dimineata de ceva masinarii care reparau drumul de sub fereastra camerei mele.

Sweet.

Asa ca astazi am nervi intr-un mix bacovian de disperare, frustrare, angoasa, spleen. As pocni pe cineva daca as putea si as sti ca nu ar da inapoi. :)

Breathing in, breathing out...

6 comentarii:

Anonymous said...

Ce dracu e cu voi? Toata lumea vrea sa ma pocneasca.

Anonymous said...

dai in mine fara probleme :>






PS: inapoi nu dau, decat dublu :D

Gelu Vlasin said...

mi-a placut faza aia cu "mix bacovian" :))

Adinaaa said...

Hehe.

Si titlul postului, "Nervi de vara", e inspirat din Bacovia. Dar pe el il enervau mai mult primavara si toamna. :)

Anonymous said...

WOW! pana zilele trecute nu stiam ce urasc mai mult:blogurile cu post-uri scurte, telegrafice dar fara esenta(vezi mircea solcanu), sau blogurile cu posturi lungi scrise fara talent si fara alt rost decat" a vandut tata o carutza de FASOLE si mi-a luat calculatoru'asta si am si net din asta si hai sa scriu si eu din asta si ma mai si laud si poate ajung la otv in prime time" Sa spunem ca blog-ul tau m-a facut sa cut the dilemma!
p.s. am marcat campul "anonim"(suna doggy dar nah) dar chiar vreau sa stii cum ma cheama
gigel but you can call me gigi sau nevermind
after p.s scuze ca am scris mult dar munca ta ma...ma....ma inspira

Adinaaa said...

Ok, commentul tau m-a facut sa ma intreb daca blogul meu intra la categoria celor cu posturi scurte, telegrafice si fara esenta sau la cea cu posturi lungi, scrise fara talent.

Oricare ar fi, sa stii ca eu voi continua sa postez. :)))

Insa ma bucur ca macar tu ti-ai rezolvat dilema, iar eu am un loc unde sa imi vars nervii. It's a win-win situation. :)