Saturday, June 16, 2007

Devorand publicitate

Dupa terminarea sesiunii, m-am apucat si eu sa lucrez la brieful pentru McCann Creative Mentorship si dupa 2 zile de gandit intens, vineri la ora 18,00 aveam cam 80% din brief facut, fara nici cea mai vaga idee despre ce continuare sa le bag la Matrix cand initial aveam impresia ca e vorba doar de primul din serie, ca apoi sa realizez ca era vorba de toata seria, iar eu nu vazusem totul si timp cu siguranta nu mai aveam.

Ok, poate pana la ora 23,59 scoteam eu brieful, insa a fost Noaptea Devoratorilor de Publicitate si intamplator, la mine erau toate biletele. Pe undeva pe la 18,30 eram in dilema. Sa ma injure toti, biletele erau la mine, sa nu prind Noaptea Devoratorilor, o chestie care ar fi fost foarte frustranta, fiindca tot timpul se intampla ceva si nu ajungeam. SAU sa imi bag picioarele in tot brieful ca dracu stie ce se intampla in Matrix Revolutions si Ultimate Matrix, plus ca mai aveam si alte puncte care nu erau duse pana la capat, doar la stadiu de idei. Unele chestii cu care am venit imi placeau foarte mult, dar la altele nu eram foarte sigura pe ele. Poate erau chiar conventionale. M-am gandit ca decat sa trimit un brief facut pe jumatate, mai bine nu trimit deloc, astept urmatorul de peste 2 luni (Sper sa nu renunte la idee :) ) si atunci nu voi avea nici sesiune, nici dracu si voi avea timp sa ma distrez cu asta.

La noaptea devoratorilor am fost placut surprinsa sa vad ca dozele de Carlsberg erau la doar 4 RON. :D Si dupa prima bere deja imi trecuse supararea cu Mentorshipul. :)

In deschidere, a fost un gagiu, sa ma uit pe flyer: DJ Thomas Lecuyer aka Goodfella. Also known as Goodfella cica. Yeah right. Ala probabil e nickul de counter. Nici dracu nu a auzit de asta. Iar ce baga, era cam la nivel de discoteca. Cand a pus nush ce piesa romaneasca cu "Mai sexy, frumoaso" or something like it, am spus ca ma simt ca la nunta aici. Si am mai luat o gura de bere ca nu se mai putea. :) Dar a dat-o pe un Justice - D.A.N.C.E, mie mi-a placut. Adica imi place piesa in general, chiar daca nu mai cunosc pe nimeni caruia sa ii placa. :)) Ah, ca sa nu mai spun ca avea o miscare din solduri baiatu asta, ca ar putea sa faca exercitiile de tae-bo ale lui Carmen Electra. Pentru cei care nu stiu, documentati-va. :)))) Pai daca asa e dj-ul asta si presupun ca e cat de cat cunoscut pe la ei, imi imaginez cum e Dimitri from Paris. Plus ca am cautat pe google "World's sexiest dj" si mi-a dat la rezultate o tipa. Deci clar ala nu e nici sexy si pune si degeaba. E francez. :)))

A urmat Sensor. Chiar foarte frumos. Mi-au placut foarte mult si aproape ca uitasem de ei. Bine ca mai sunt evenimente de astea.

Cat despre momentul pe care il asteptam cu totii, aici am pus cateva linkuri la reclamele care mi-au placut. Mai era una cu niste tipi intr-un studio. Unul se intinde pe jos. Celalalt ii lipeste capul cu duck tape de podea si ii pune piciorul de la scaun in dreptul dintilor. Apoi, isi face vant si sare pe scaun. Dar cand te astepti sa il auzi pe ala urland de durere... apare o tipa care ia o gura de ceva si face "Aaaaaa..." Iar reclama era la un studio de reclame parca, ca ei dau tot ce au mai bun. Negresit, la memoria mea, din 500 de reclame difuzate, am reusit sa vin cu 5 linkuri. Clara treaba. :)

UPDATE: Daca va mai aduceti aminte reclame, puteti sa-mi lasati linkuri in comments. That would be great. Thanks! :D

Centraal Beheer - Acupuncture

Donna - Make my day

Carlsberg - Flat Mates

Nike Women - Sofia Boutella

Coca Cola - The Coke side of life - SuperBowl commercial #1



Si, un final mai productiv... probably the best castle made of Carlsberg cans in the world.


Phase 1. We gotta start somewhere.





Phase 2. The plot thickens.





Phase 3. It's always about team work.





Phase 4. They grow up so fast, don't they?





Phase 5. 3D.





Phase 7. All that you can leave behind. :))


4 comentarii:

Gingerdae said...

Omg..so i can see my legs in like 3 photos...i'm a staaaar...Thomas Lecuwhatever cred ca a fost impresionat de huiduielile salii si de dorinta publicului de a ii scoate din priza aparatura...eu tot zic ca reclama care a luat locul 2 la concursul orange a fost mai tare ca premianta...aa..nu ai zis nimic de oamenii de la BGS printre care am trecut cu gratie la final;))

Adinaaa said...

Da da, spotul care a luat locul 2 la orange. Uitasem de el. Sigur e si pe youtube. Anyways. Adevarul este ca erau si alte usi deschise. Dar ma simteam ca un star sa ies prin alaiul de bodyguarzi. :))) Stai ca imi mai aduc aminte de niste reclame de astea cu "wear protection". Dar nu mai tin minte la ce erau.

Anonymous said...

mai aveam putin si aruncam cu tot randul de oameni in playerele aluia. francezii astia. si s-a vazut ca e gay ca a pus numai muzica de genul ala :-j
iar reclama aia nu era la o agentie de productie media ci la un site ce avea o banca de sunete. spunea ca ei au cele mai bune si clare sunete etc etc. eu asa tin minte. si am baut doar pepsi, nu bere ca tine :p nu de alta dar berea mi s-a parut prea ieftina si nu ma pretezi la nimicuri d'astea :D

Anonymous said...

deci alea de la centraal beheer au fost cele mai tari =)) mi le-am notat pe telefon sa nu el uit si am uitat ca le-am notat pe tel ca sa le tin minte si acum nu mai tin minte ce am notat dar stiu ca am notat ceva ca sa nu uit dar noroc ca mi-ai adus tu aminte ce nu trebuia sa uit asa ca acum stiu ca nu mai uit si ma uit la ele. ai inteles, da?