Saturday, June 23, 2007

Been brainwashed


Ok... bloggingul meu a fost intrerupt zilele astea de un nou serial. Si vreau sa dedic acest post in special lui Ruxi si lui Lezer. :)

That '70s Show - already seen it too many times. Sex and the city stiu si replicile. Friends deja au dvd-urile zgarieturi de cate ori m-am uitat. News Radio nici nu mai am rabdare. Lost, Heroes, Desperate Housewives le-am vazut la timpul lor. De Prison Break nu vreau sa aud fiindca ma plictiseste serialul ala. Animatii gen Family Guy, The Simpsons, South Park am vazut deja si nu as avea rabdare... si uite asa am ajuns sa iau un episod din O.C.

Desi e destul de exagerat serialul asta, previzibil si ma enerveaza, it has brainwashed me completely to watch it. Pfff... the life of the rich and fabulous. E un Tanar si Nelinistit cu actori mai tineri. Deci o adunatura de TV-pretty people, din care chiar si aia care ar trebui sa fie loseri arata bne. O adunatura de TV-pretty people dintr-un tinut de bastani cu probleme mult mai mari decat se confrunta oamenii de rand. Si desigur, toti poarta Conversi sau Vans, genti pe o parte... whatever makes them go through the day. :)

Hmmm, sa vad in ce ordine sa o iau fara sa zapacesc pe nimeni: tatal, crescut in Bronx si casatorit din dragoste cu cea mai bogata tipa dintr-o comunitate de bastani, isi creste copiii dupa o politica foarte liberala, in casa carora se petrece 70% din actiunea filmului. Unicul fiu natural al acestei familii, Seth, mie mi se pare cel mai ok, desigur, mie si unei intregi generatii de fete emo, but I have been brainwashed, I have an excuse...

Aici, in familie, intra si fiul de 17 ani proaspat adoptat, Ryan, care ma omoara cand se uita cu flegma in gat din coltul ochiului la oricine. Inteleg ca trebe sa aiba o atitudine de bad boy ca e dintr-un cartier rau famat, but that's just bad acting. Cam la orice petrecere pocneste pe cineva, dar familia aia stie sigur ca el e de soi bun si inca nu renunta la el.

Apoi ar veni mironosita din vecini, care face orice problema a ei, totul e despre ea... it's like me, me, me. Fata asta a fost cu un tip de prin clasa a 5-a, tip care mie mi se parea ca arata oribil desi multe fete mor dupa el. Puteam sa jur ca la un moment dat in serial se va dovedi ca e gay, insa am gresit atat de tare, fiindca de fapt taicasu era gay si aparent si mironosita. De fapt, bisexuala e ea. Ma rog, tipa asta de fapt e indragostita de Ryan, dar fiindca nu poate fi cu el si vrea sa o enerveze pe maicasa cu orice pret, se mai cupleaza si cu gradinarul (motivul gradinarului deja e redundant... apare si in Desperate Houisewives, si in Sex and the City, probabil si in altele) si devine si lesbiana.

Prietena mironositei, Summer, desi isi face intrarea in serial ca one of those total biatches, si moral si fizic, mai incolo se dovedeste a fi si o tipa de treaba, with a moral hardcore, si mai e si virgina. I didn't see this coming. Really.

Astia ar veni cam adolescentii permanenti.

La ei se adauga the grown-ups. In afara de familia liberala, ar veni si tatal sotiei din aceasta familie care s-a insurat cu mama mironositei. M-am plictisit si eu sa mai povestesc si oricum am inteles ca mor multi, dar nu vreau sa incepeti sa imi povestiti ce urmeaza, sunt de abia la seria a 2-a din 4. Serialul asta imi face pofta de clatite cu fulgi de ciocolata si de cereale, insa nici un cocktail nu ar strica. Totusi, cred ca ma voi mai uita la un episod. Must... fight... it... Eh, fuck it! Tra la la.

7 comentarii:

Gingerdae said...

I sense an intervention would be the appropriate thing for me to do!! Esti tanara draga mea, dar vorba lui Hyde " don't let the government mess with your mind"!!! Eu cred ca de la postul ala cu Diploma de la OC totul a fost o conspiratie si de fapt OC < > (inca mai stiu semnul de diferit din Pascal) de 'olimpiadele comunicarii'. Sigur este o diploma de cel mai infocat fan al serialului. BEWARE!!!! ..you can still choose the right path! i put my trust in you!

Anonymous said...

isn't Seth Cohen like cool and stuff? he's like ...you know like cool and stuff. :X:X:X:X but still SmallVille is better . ce e comun in astea doua seriale ? TV-pretty people. pana si babele arata bine :))

Anonymous said...

Yep. I think we've lost her over to the dark side.

Adinaaa said...

At least I heard that in the dark side they have cookies. Right Saddler? :D

Anonymous said...

yes they do have! come to hell side! >:)

zuza said...

vaaai.. deci nu pot sa cred :)
ai pus punctul pe i :P serialul asta te brainwasheaza cumva, nu stiu cu ma-sa, si spun asta in deplina cunostinta de cauza:
hi, my name is ioana, and i have watched the o.c. two times until now.
realizez ca e un serial teribil de prost, ca urasc parti din actiune, ca misha barton aia este o slabatura nenorocita, ca bad boy what's his name e varza ca acting, etc etc etc.. si totusi.. am rezistat sa ma uit la el nu o data, ci de doua ori. NU INTELEG! :P

Adinaaa said...

Buna Ioana, bun venit in club, ne bucuram sa te avem printre noi. Misiunea noastra este de a aduce la realitate cat mai multi oameni... cam ca in Matrix, asa... :)))

Intr-adevar, seria OC e penala rau. E ca si cum iti invita creierul la vizionare, il leaga de un scaun si apoi ii da palme timp de 40 de minute sau cam cat are un episod. Pana si baietii de la mine din gasca, care la inceput radeau de mine, au ajuns sa-mi lase noaptea offline-uri ca o urasc pe mama Marissei, ca e 'a total bitch'! :)))

Important e sa recunosti, sa realizezi ceea ce faci and then step awaaaaay from the edge and delete all those episodes. :))

Good luck!

Prof. Univ. Psiholog Adina Neamtu :))))