Sunday, June 24, 2007

Batteries not included


Nu stiu cum am putut numai sa gandesc sa nu merg la Prodigy. Dumnezeule! Ce greseala era sa fac! Noroc de dude ca m-a luat pe biletul lui la CokeLive Festival, ca in weekend puteau intra 2 persoane pe un bilet pe baza carnetelor de student.

Ok, deci dupa asta trebuie sa recunosc ca Prodigy a urcat pe locul 1 in topul celor mai tari show-uri la care am fost. Da, bate si Zabiela, bate si Fatboy si ce vreti voi.

Trebuie sa spun ca nu am stat in primul rand ca sa fac poze, nu numai din cauza ca astia se pisa pe multime, dar si pentru ca in primele randuri stateau aia de la VIP.

Mi-a placut super mult festivalul totusi. E primul de acest gen de la noi si a iesit ok. Nasol de suprafata aia ca era cam denivelata si a fost mai greu la Prodigy, dar deja asta intrece nevoile de subzistenta. Fiindca erau foarte putine puncte de vanzare a berii si coada imensa, am baut mai mult Cola si am fost destul de fresh per total.

A trebuit sa rezist la mai multe concerte, cum ar fi Backyard Babies, Rasmus (care btw au cantat piesa aia de la O-zone cu "mai ahi" ca sa impresioneze publicul), dar si la momentele dintre concerte in care domina Nightwish, iar dupa mine toate piesele lor suna la fel. Incalzirea la Prodigy a fost facuta de Seb, breakbeat, frumos frumos. Am realizat ca mi-e dor de breakbeat. Uof cu minimalul vostru...

Prodigy, in sine, a fost foarte intens. Si poate nu il poti simti la intensitate maxima daca nu esti intr-o multime plina de punkeri sau poseri (unii asa, unii asa :) + tipi ajunsi deja pe la 30 de ani pe care Prodigy ii aduce din nou la tinerete. Deja de la primele piese s-a facut pogo, cred ca la sfarsitul concertului eram cu cativa metri mai incolo de locul unde eram cand incepuse. As dori sa multumesc totusi tipilor din jur care nu au dat prea tare in mine desi sareau ca disperatii si trebuie sa fie constienti ca au asigurat in continuare perpetuarea speciei. :))) Adevarul e ca fiecare am iesit dupa concert cu cate ceva. Pe mine doar m-a calcat un tip, insa destul de extrem si am impresia ca maine voi avea unghiile de la piciorul drept vinete. Altii au scapat cu entorse, dureri de coaste, toate de la pogo. Totusi nu stiu nici acum unde era punctul de prim ajutor. Dar adevarul este ca muzica asta te face sa-i futi un pumn celui de langa tine. Nush cum sa descriu. Oricum dai din toate membrele, sari, dansezi agresiv, esti una cu muzica si una cu multimea... in ce parte sare multimea, incolo sari si tu. Insa cateodata nu toti se sincronizeaza si mai vin in viteza in tine, ei vor sa danseze ca Keith in videoclip, de parca ar avea podeaua doar pentru ei... totusi nu iti pasa de nimic atunci.

Am auzit cred ca tot ce vroiam... Spitfire, Out of Space, Poison, insa cand a ajuns la Smack My Bitch Up... hold on. Deja dansam in lumea mea, eram uuuuuu, in extaz acolo, iar cand am deschis ochii am constatat ca lumea mea si lumea reala nu se invart la aceeasi viteza si m-au luat ametelile. Am dansat pana la epuizare intr-o ora si ceva, cat s-a putut, puteau bodyguarzii sa ma intrebe daca nu am inotat pana pe insula la cum aratam. Si desi se racorise destul de tare pe seara, curentul care venea dinspre lac nu ajuta cu nimic. Iar dupa ce s-a terminat concertul, cred ca am baut cea mai buna Cola din viata mea. Rece, aromata, cola. :))

Dupa, am ramas la Vanilla Ice, care da, inca mai traieste, dar aparent are sindromul Tourette fiindca la fiecare 2 cuvinte spunea ori shit, ori fuck, ori ice, ice, baby. Aight? Cam lame pentru gustul meu, dar nu vreau sa supar pe nimeni. In multime vazusem si un tip imbracat intr-un... halat as putea spune. De spital. Vroiam sa-l intrebam cat e halatul... :))))

Am mai ramas si dupa Prodigy pentru Tom Novy care ne-a trimis la cort pentru concertul sau, unde in jumatate de ora nu aparuse. In schimb, mixau niste tipi care chiar mi-au placut. Si din nou, nu era minimal, multumesc lui dumnezeu. Erau Super8 & Dj Tab. Dar nu stiu sigur care mixa bine. Ca atunci cand intrasem era trance.

Anyway... frumos. Afara rasare soarele, asa ca eu ma duc sa fac un dus sa ma culc in liniste.

8 comentarii:

Gingerdae said...

Nu mi-a venit sa cred cand am citit ca ti s-a parut Prodigy mai tare ca Zabiela...pai ..halal fana esti tu??? nu stabilisem ca iti faci tricou cu God Save Zabiela...pff...oricum..ma bucur ca esti intreaga ca suna ca si cum ai fi fost la 'surviver'...what a zoo!!!;)))

Anonymous said...

heh...prodigy...so yesterday :-j ca si cum ai zice rolling stones, numai ca mai tare. adica nici nu se compara. te-ai gandit ca Keith Flint ar putea sa iti fie tata? :)))

Adinaaa said...

Si? Ti se pare ca scriu pe aici "I *heart* Keith Flint? " :))

Anonymous said...

da, e un mesaj subliminal in text :>

Fen said...

DJ seb a facut incalzirea?
Adica muzica aia care se auzea in pauza de 2 ore dintre rasmus si prodigy, dupa ce li s-a terminat cdul cu nightwish?

Adinaaa said...

Hehe :))) Seb scria in program si tind sa cred asta. Oricum a pus fainut.

Stefan Alexandru said...

adica duminica nu ai ajuns la festival?

Adinaaa said...

Am fost doar sambata.

La atatea festivaluri si evenimente si zile de nastere ma chinui sa tin pasul cu toate. :))

De acum vineri la Romexpo... hehe