Monday, May 14, 2007

You'll never get me!

Ok, am mai spus intr-un post trecut ca imi place campania noua de la Pepsi. Piesa imi place cel mai mult, e foarte "get up and fucking DO SOMETHING", adica motivationala. :)) Recunosc cu rusine in suflet, ca mi-am facut cont pe pepsi.ro sa intru pe forum sa aflu numele piesei. Si chiar scrie lumea pe acolo pe diverse teme. Anyways, acum ma duc sa mi-l sterg.

Totusi, in batalia asta, tot Cola aleg si inca ma gandesc wow! Au fraierit un mapamond intreg sa cumpere apa carbogazoasa, indulcita cu zahar si completata cu putina cofeina. Deja noile sticle Cola parca sunt fluturasi, isi promoveaza Coke Festival. Si m-au fraierit si pe mine intr-un hal... cand e cald afara, imediat ma gandesc ca ar merge o Cola rrrrrece. Si TREBUIE sa beau o Cola rece.

Tare ma mai enervam cand mergeam la terase si era Pepsi in exclusivitate. Muream. Nu imi place absolut nimic din gama Pepsi, cu exceptia nectarurilor. Mai iau o gura de Cola in cinstea asta.



6 comentarii:

Anonymous said...

daca bei cola si mesteci guma, guma ti se va lipi de dinti. daca bei pepsi si mesteci guma, guma ti se va intari :D

Adinaaa said...

Cred ca mi-ai mai expus odata acesta idee. Sau am citit la tine pe blog. Una din 2. :)))

Anonymous said...

ti-am zis eu. pe blog nu am zis :P deja ai memoria slaba :P

Gingerdae said...

nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca ai cont pe pepsi.ro...uff adina...te pierzi ...nu o sa mai fi tu cea care ne zice?!...'eh am baut o cola hihihi i'm high' :))))...nu accept asa ceva...sper ca te-ai tinut de cuvant si l-ai sters :D

Adinaaa said...

Am baut o Cola... hihi... rad necontrolat. Uuuuuu

Cat despre contul de pe pepsi.ro... I'm still working on it, damn it! Totul a fost o capcana. Nu ai buton de a-ti sterge contul. M-au atras in lumea lor neagra... sau albastra, cum o fi si nu mai pot iesi!!!

Anonymous said...

imi pare rau, dar din lumea minunata pepsi nu mai scapi niciodata. obisnuieste-te fata >:)