Sunday, May 20, 2007

Reviewing Satoshi Tomiie

22,30. Baietii s-au intalnit la baut. Eu ce mai caut acasa? Ies pe usa, simt mirosul de dupa ploaie, aer respirabil, nici prea cald, nici prea frig. Perfect.

Un taxi pana la Perla, un energizant pe drum, o bere si o gura de palinca in parculet. Ne-am decis sa intram in club pana la 12. In fata usii, un gard pentru a directiona multimea in coada. Care multime? Exact! Era gol. De cand nu am mai vazut asa ceva intr-un weekend la Martin... wooow... de pe la Mathew Jonson.

Am intrat in club, surpriza. Ringul era gol, Optick la pupitru. Vai!!! Dar unde sunt minimalistii? Daca nu vin in jumate de ora, sunati la politie si anuntati ca a fost genocid! Optick nu era chiar atat de rau. A inceput pe progressive, ceva sunete electronice. Eram singura care dansa si ma simteam si prost ca nu dau din coate. Plictiseala, hai la o bere! S-a inchis si non-stopul din prima intersectie, a trebuit sa mergem in urmatoarea, la Stefan cel Mare.

Reprezentantii de pe teren, din Martin, ne-au anuntat pe la 2 ca a venit Satoshi.

Am intrat in club, din nou. Pai ce sa vezi? Alta viata, acum s-a mai strans lumea. Multi dadeau din coate, evident (serios... cand se mai schimba moda asta cu dansul?) Ma uit in jur, vad un tip de care puteai spune ca e de la BUG Mafia si a nimerit din greseala in Martin. Cativa pretty boys, obisnuiti ai locului. Tipul de la bilete.ro m-a recunoscut de cand am fost sa-mi cumpar bilet. Eu nu l-am recunoscut pe el. :))

Satoshi la mac (vorba unui tip din echipa de la ABM "Yes, it's mac! :)" ). M-a cam plictisit in prima jumatate a setului, cand NORMAL ca a pus minimal. Doar suntem la Martin. Ame - Rej. Really? Are you gonna play that? Ne iei cu vechituri de astea. Dar fix dupa ce a plecat un preten acasa ca se plictisise, a dat-o Satoshi pe progressive si a iesit frumos. Deja se mai rarefiase atmosfera, dansam fara probleme. Chemical Brothers - Do It Again. Frumooos. Nu mai tin minte ce piese a mai pus, dar a incheiat superb. In sensul de chill. The way I love it.

Ciudat ca am mers la atatea show-uri si nu simteam pana acum nevoia sa imi iau autografe, gandindu-ma "What's the point?" Doar de la Zabiela am vrut in mod special. Insa s-au dus prietenii mei si ma simteam singura pe ring, asa ca m-am dus si eu sa-mi iau pe ce aveam la indemana, Carte Orange, abonamentul la transporturi din Franta. Da, ca sa ma laud. :))) Nu stiu in ce limba a scris totusi.


Un prieten chiar radea de mine ca el ii va putea spune lui Satoshi "To Vlad" si sa si inteleaga, dar la mine nu va intelege Adina. Ma rog, niciodata nu-mi iau autografe cu nume (again, what's the fucking point? :)). Pana la urma, a primit tipul autograf cu "To Brad" si am ras cam toata dimineata cu "Brad, how are you doing? We're at the bus station, going to Romana Plaza, are you coming with us?" :)))

Ok, it was fun. Nu stiu ce mai urmeaza in viata de clubbing, insa stiu ca vine sesiunea, so chill.

1 comentarii:

Anonymous said...

mie astia imi pun mereu h langa c cand le zic numele. niste invidiosi. o sa le zic christ saddler de acum incolo ca sa fiu sigur :D