Wednesday, May 30, 2007

Poti sa crezi?

Sa mai scriu putin pe blog, fiindca e esential sa imi exteriorizez gandurile si sa eliberez memoria si asa insuficienta.

Ma trezesc dimineata si ce moment mai bun sa reincepi sa te uiti la tv daca nu cand ai de invatat? Cautam printre programe postul prima, fiindca numai prima are emisiuni de genul "Schimb de mame", "Tradati in dragoste", "Viceversa", "Salvati-mi casa". Cred ca mai au, insa ma refer la genul de emisiuni la care te uiti cu o expresie tampa pe fata, neinvatand nimic, doar curios sa vezi ce mai fac oamenii aia, cand nu ai chef sa faci altceva. Dar nu e nimic. Ok, n-am gasit prima. Trec prin toate programele de vreo 2 ori. S-a reunit The Police. Tur aniversar de 24 de ani, desigur, probabil vor sa-i prinda al 25-lea pe drum. A inceput nush ce emisiune pe CNN, The View, iar pe Rosie O'Donnel a busit-o plansul si a plecat din emisiune. Ceva in genul, ce am prins si eu cat schimbam posturile, oricum era reportaj special la stiri pe tema asta. Da, neinteresant. Bla bla. Crappy TV. Ma indrept spre zona posturilor de muzica si ce deprimant... doar U si Kiss, numai cu tampenii. Am venit spre calc cu gandul de a intra pe site-ul celor de la RDS sa le trimit mail sa le spun cat de mult ii urasc fiindca au scos VH1. Intru pe site, umblu pe aici si dau peste cea mai tare chestie:

Suport tehnic

"Poti sa crezi ca ai intrat aici exact in momentul in care updatam pagina?... Scuze de deranj. Multumim pentru intelegere. Te asteptam din nou peste putin timp!"


Cat am mai ras...

7 comentarii:

Gingerdae said...

The view...da da...e cu tipa aia Star nush cum care atunci cand s-a casatorit cu unu pe care il intretine ea, s-a folosit de toti sponsorii emisiunii si nu numai, sa-i acorde gratuitati-la avion, bilete pt luna de miere, catering si tot ce tinea de organizare. Mai apoi s-a apucat sa zica pe post numele la toate firmele care au ajutat-o si CNN-u a scos partea aia off the air...Am aflat asta la un VH1 ALL ACCESS cand si eu cica invatam ;))))

Adinaaa said...

Asa, asa... tocmai spuneam ca-i urasc pe aia de la RDS ca au scos VH1. Twist that knife real good in my wound!

Anonymous said...

mesajul de la rds este vechi si copiat de pe un site mai mare. chiar se gaseste pe net un top cu cele mai tari 404 Error messages :p

Adinaaa said...

Link me. :D

Anonymous said...

bine mai nebunie, ia de aici:
aici sunt multe http://www.plinko.net/404/area404.asp
asta e unul deprimant http://www.bac.ro/txts/ftp.txt
aici mai sunt cateva http://tech.cybernetnews.com/2007/04/13/cybernotes-funny-404-error-messages/
mie asta imi place http://www.homestarrunner.com/systemisdown.html
si mai e si asta http://archives.cnn.com/2002/TECH/internet/03/22/creative.404.errors.idg/index.html
si mai era unul pe care nu il mai gasesc si era cel mai fain ever ever. imi pare rau ca nu il gasesc. nu o sa te iert niciodata pt asta si ma voi razbuna pe tine!

Adinaaa said...

:)))))))))) Yeah, yeah. Thanks. :D

Anonymous said...

oh da..emisiunea mea preferata VH1 ALL ACCESS. am vzt si yo aia cu nunta, dar mai interesant, am vzt-o pe tanti Star Jones (cred) pe CNN la Larry King Live, dupa ce o dadusera afara astia de la The View :)) super tare! in emisiunea asta nu rezista nimeni prea mult...
oricum, pt tine adina...
Duminca 20:30 Schimb de mame (reality show) ;))vizionare placuta!