Wednesday, May 16, 2007

No chemical, go natural or whateva'

Stimati clienti , va informam ca show-ul The Chemical Brothers Live programat pentru data de 25 Mai 2007 la Sala Polivalenta se amana pentru data de 20 Octombrie 2007.

"Cei de la The Chemical Brothers isi doresc un show perfect la Bucuresti" Cel din 25 mai urma sa fie primul show din 2007, managementul trupei concluzionand ca partea tehnica nu va fi pusa la punct pana la data evenimentului.

Din respect pt cumparatorii de bilete, ale caror asteptari legate de show-ul unei trupe de asemenea anvergura sunt cu siguranta foarte mari, show-ul a fost amanat pana in data de 20 octombrie 2007.

Biletele deja achizitionate raman valabile pt evenimentul din 20 octombrie 2007.

Absolut incredibil. Fiiiix ieri m-am dus sa imi cumpar bilet. Pana acum nu s-au putut gandi ca n-au echipamentele pregatite. Si ce daca era primul show pe 2007? Cu atat mai bine. Dupa indelungi frustrari ca nu au mai pus demult muzica, veneau in Romania si rupeau, dar noooo.

Oricum, au fost destul de draguti sa mute concertul jumate de an mai tarziu, fix de ziua mea. :)

Totusi, nu stiu ce sa fac, daca sa imi iau banii inapoi sau sa pastrez biletul. In ritmul asta, mai intai zvonistica, apoi amanare... Eu tind totusi spre a doua optiune, insa toti prietenii care au bilet, vor sa-si ia banii inapoi sa mearga la Prodigy. Eu, cel putin, nu ma omor dupa Prodigy din ultimii ani. Sunt mai mult nostalgica dupa perioada lor de glorie.


Dubios.

0 comentarii: