Sunday, May 13, 2007

Lately

Ok, sunteti pregatiti pentru mine? Astazi vin cu un nou post, iar de ieri chiar cu o noua poza la profil.

Trec din nou pe Essential Selection, a doua auditie pe ziua de azi. Essential Mix-ul lui D Ramirez m-a cam plictisit, asa ca nu l-am terminat. De cateva saptamani tot imi incanta urechile in ES
Justice – ‘D.A.N.C.E – (Mstrkft Remix)’ (Ed Banger), aduce a Jackson Five. Si o aparitie noua saptamana asta Au Revoir Simone – ‘Sad Song’ (Moshi Moshi). Oricum cam slabut. Nu mai apar piese de alea care sa ma obsedeze, sa le caut pe dc++ si sa nu le gasesc, sa ascult doar bucata aia din mix pentru a auzi piesa...

-----------------------------

Ieri am avut prezentare in Orange Concept Store pentru ABM Community, sectiunea Advertising (ma simt ca aia care in sfarsit se vad ajunsi pe sticla, la TVR1, si incep sa-si spuna istoria ca au studiat muzica, sectiunea pian, cu doamna profesoara nush care). Mi-e cam lene sa mai povestesc despre XBOX 360, avand in vedere ca de o saptamana incoace, zilnic, numai despre asta am vorbit cu echipa. Totusi hai ca ma chinui.

In primul rand tare echipa. Nici unul nu cred ca era pe treaba lui/ei. Iar de la una dintre tipe, anul 2 la SNSPA, am avut ce invata mai ales pe partea teoretica.

Campania a iesit ok, dupa parerea mea, foarte bine documentata. Avea valorile si misiunea Microsoft-ului, target detaliat, atributele si beneficiile produsului, obiective, pozitionare dorita, analiza concurentei, 2 spoturi, 2 printuri, multe activitati pe BTL. Mesajul campaniei a fost ca XBOX iti ofera o experienta realista fara limite. Si incercam sa vindem ideea asta: ca nu iti dai seama unde se opreste realitatea si unde incepe jocul. Dar trebuie sa povestesc ideea mea, operatiunea Lunetistul, fiindca mi s-a parut ca nimeni nu a inteles-o sau a inteles-o foarte greu. Probabil nu ma exprimam eu bine. Dar oricum scriu pe propriul blog si pot sa povestesc ce vreau. :)

In campusuri universitare, licee, vroiam sa plasam oameni pe acoperis, imbracati in negru, dubiosi. In timpul pauzelor dintre cursuri, sa inceapa niste persoane sa se agite, sa urle "Lunetisti! Lunetisti!" si sa sara toti pe o persoana sa o apere. Cred ca ar mere daca ar fi o vedeta. Lumea din jur sa fie "WTF?" Apoi sa se ridice aia si sa spuna "Alarma falsa!" Si toata aceasta operatiune pentru a evidentia faptul ca nu faci diferenta intre joc si realitate. Esti atat de prins de joc si ai reflexele atat de bine formate ca si in viata reala reactionezi instantaneu. Damn it, asta chiar mergea ca idee de spot si era in stilul XBOX. Jump in.

Sa nu o mai lungesc, am luat locul 2 cu echipa. Singura chestie ce mi-a placut mai mult la cei care au castigat au fost niste executii. Desi ni s-a spus ca nu conteaza executiile, fiindca nu am fost alesi pe acest criteriu, nah, tot a dat mai bine in prezentare. Au intrat si ei pe site-uri de fotografii, au dat search la "jump" si pe toate pozele cu sarituri au scris "Jump in", asta fiind campania de teasing. In rest, foarte amuzant sa vezi la 2 echipe aceeasi idee. Inainte de lansarea XBOX, sa apara pe semafoare in loc de omuletul verde, un X. Iar aceasta idee le-a venit echipelor din cauza formularului de aplicare pentru ABM, in care trebuia sa ii gasim omuletului verde un nou job. Vorba unui organizator de la ABM, mai bine renunti la prima idee care-ti vine in minte, ca aia probabil le vine la toti si mergi pe urmatorul lot de idei. :))

Pacat ca n-am luat premiul 1. Nu strica un lcd de 19" in casa, nu? Nu cred.

Ok, mai jos va las cu storyboard-urile echipei mele. Eu le-am desenat, de asta le-am postat. Nu voi povesti spoturile, nu va chinuiti sa intelegeti, sunt scanate si prost... dar cat talent, nu-i asa? :))) Si masina... come on, ar trebui sa ma fac designer la Peugeot. Sau aduce mai mult a Chrysler? :))



-----------------------------

Astazi am scapat si eu la blogging, am avut o saptamana plina si mai urmeaza. Se aduna atatea ganduri si idei, ca le postez pe toate dintr-o data si ies niste posturi uriase. Daca as posta zilnic, ar fi mai usor de digerat, mai usor de citit. :)

-----------------------------

Am realizat ca nu am mai fost in club de la Zabiela incoace. Vineri m-am decis sa merg la Satoshi Tomiie. Cu melancolie in suflet ascult acum Satoshi - live @ Unico din 2003 si realizez ca de la Saw din 2005 incoace, nu am mai auzit de el prea mult. Dar nici nu imi voi downdloada. Ma voi duce vineri in Martin si voi astepta sa ma surprinda. Sper doar sa nu se fi dat pe minimal intre timp.

Apoi... vine Chemical Brothers. Mi se parea cam mult sa dau 85 RON pe un concert si daca nu era Dragos Manac, nu cred ca as fi dat. Datorita spiritului sau altruist, voi merge la Chemical Brothers. :) De abia astept. Imi plac concertele de genul "Fatboy Slim prima oara in Romania" sau "Chemical Brothers prima oara in Romania". E ca un eveniment istoric, iar tu esti prezent. :) Mi-am dat comanda de bilete, marti ma duc sa le ridic. Emotia din suflet...

-----------------------------

Cred ca am atins cam tot ce vroiam sa spun. Acum am 2 chestii de facut, ori sa scriu o compunere despre bucurie, ori sa imi imaginez un interviu cu Bush. Si e deja 23,35, iar maine de dimineata trebuie sa ma duc la recuperari la sport. Hmmm... sa vedem ce iese.






1 comentarii:

Anonymous said...

sa nu faci din greseala sport cu bush si sa te bucuri de recuperare :D
felicitari pt locul 2! >:D< eu cred ca daca ai fi combinat cu ideile mele ai fi luat toate locurile nelasand nimic pt restul :D (vai cata modestie... :P )