Monday, May 14, 2007

I don't have what it takes to be a pop artist. Damn!

Deja scriu al treilea post in ultimele doua zile. Il mai scriu pe asta si chiar ma apuc de invatat.

In urma Sesiunii de Comunicari Stiintifice, a prezentarii de la ABM si a numeroaselor prezentari de proiecte de la facultate, am realizat ca eu nu as putea sa ma fac cantareata, actrita, purtator de cuvant sau alte profesii care implica infruntarea unei multimi. Sa vezi pe putin 20 de oameni care se uita la tine cu o expresie greu de identificat pe fata, care nu exprima nimic, intrebandu-te la ce se gandesc oamenii aia. Cand incep sa se miste pe scaun, sa vorbeasca cu persoana de alaturi deja devine mai rau. Nu poti decat sa te gandesti "Imi pare rau, hai ca va mai spun asta si promit ca plec".

Dar macar nu sunt singura.


According to most studies, people's number one fear is public speaking. Number two is death. Death is number two. Does that sound right? This means to the average person, if you go to a funeral, you're better off in the casket than doing the eulogy.

Jerry Seinfeld

1 comentarii:

Anonymous said...

sa stii ca oratoria o poti prinde in timp cu putina rabdare si nesimtire. trebuie sa nu iti pese prea mult de public, sa ai incredere in tine si sa ii faci muci cu vorba :D simplu ca "buna ziua"