Friday, May 18, 2007

Freaky Friday

Istorie...

Niciodata nu cred ca mi-a placut aceasta materie. Nu stiu de ce; poate proful, poate ideea de materie din categoria umanista, mie placandu-mi cele reale.

Chiar tin minte ca m-a intrebat un prof odata daca pentru a actiona in viitor m-as baza pe trecut sau pe prezent. Eu, totusi, am raspuns ca e bine sa te inspiri din trecut, sa observi un fel de pattern si apoi sa actionezi. Colegii mei, constienti de repulsia mea pentru istorie, au inceput sa rada si sa ma puna sa le povestesc nu stiu ce batalii de-ale lui Mihai Viteazu. Acum sincer, nici nu cred in conceptul de istorie. Istoria e scrisa de invingatori. De unde sa stii ce s-a intamplat cu adevarat? Fiecare scrie istoria din punctul sau de vedere si in functie de interesele sale.

Anyways, ca in liceu... invatand la istorie. Am stat totusi putin sa ma gandesc ca eu de fapt toata viata am fugit de istorie. La capacitate am dat geografie, la bac sportul, deci era de fapt o situatie fara precedent.

Am ajuns sa invat revolutia industriala si industrializarea in Europa, Primul Razboi Mondial cu urmarile acestuia si m-am oprit pe undeva pe la urmarile Marelui Razboi in Romania. Aici, m-am gandit ca ar fi cazul sa ma culc, cu gandul de a ma trezi la 6,30 pentru a continua.

Ok, planul era bun, numai ca m-am trezit la 6,30 si tin minte cum stateam in pat uitandu-ma la pereti, insa nu imi aduc aminte cu exactitate momentul in care am inchis ochii, dar stiu ca m-am trezit la fix 9,47, ceea ce m-a bagat intr-o stare de panica gandindu-ma ca examenul incepea la 10,35, eu eram in pijama, iar din Militari pana in Romana e ceva de mers.

10,35. Unde eram eu? Ei bine, de abia in Unirii. La examen am intarziat 10 min, cu 5 mai putin decat sfertul academic si am avut mare noroc ca m-au primit, asta mai mult pentru ca nu ne supraveghea profa noastra, ci seminaristul. Examenul nu pot spune ca a fost greu. Am avut 2 subiecte din 3 obligatorii, iar marea mea problema e ca 2 erau din materia pe care nu apucasem sa o invat, doar o citisem. Asa ca am scris vreo 2-3 pagini la subiectul pe care il stiam si ce imi aminteam din cursurile citite pe metrou la celelalte 2.

Acum stau in Cibernetica in ASE, la "Net cu buletinul" cum ii spun eu, iar mai nou avem si muzica. In difuzoare se aude TOM NOVY feat. Lima - Take It. Frumoasa piesa, really. Apropo de asta, cica vin si ei la Coke Festival, dar nu m-as duce in mod special pentru asta. :)

Mai departe, un seminar Ad'Or ma asteapta, iar pe seara un energizant si Satoshi Tomiie.

Friday night, deciding what to wear, blow-drying my hair, having a Red Bull and off to the club I am.

0 comentarii: