Wednesday, May 30, 2007

Enlighten me


Ok, am trecut de faza intrebarilor cu Tokio Hotel. Acum am o noua problema si se numeste RBD, formatia asta cu 4 fete si 2 baieti. Bine, sunt 3 si 3, dar unul aparent e gay. Si daca e gay trebuie sa fie si penibil? Nu inteleg.

Daca doamne ajuta! ajunge vreun fan Rebelde, RBD, cum ii spuneti voi, printr-un search pe blogul meu, va rog, spuneti-mi si mie cu ce se diferentiaza copiii astia de alte telenovele cu adolescenti de isi spun ei fenomen mondial (1)? De ce orice actor de telenovele care trece pe cantat are succes international (2)? Adica, e clar ca daca se apuca si Betty cea urata de scos piese, lumea le uita pe J Lo si Fergie si pe alte starlete pe val acum. Apropo, am auzit ca va iesi si varianta americana, mai putin rasista, cu Naomi Campbell in rol principal. Si asta ma face sa ma gandesc de ce stiu asa ceva? Cred ca trebuie sa limitez site-urile pe care le accesez. Apoi, cum dumnezeu au ajuns RBD sa cante la Miss Univers (3)? Cei care se uita la telenovela asta au 2 mil sa dea pe un bilet la concert sau parintii lor chiar dau (4)?

Si desigur, punctul culminant, dar probabil se promoveaza si ei cum pot, nush. Ala gay a spus la pocneala, probabil, ca si-ar face un tatuaj in romania si s-a lansat concurs pe acasa (deci presupun ca acolo se difuzeaza telenovela), iar pana ieri vad ca 650 de fani se inscrisesera pentru a castiga invitatii mok. The things they do for love, I guess...

Ok, astept.

5 comentarii:

Anonymous said...

or lack of :P

Anonymous said...

frate, numa knd ma uit la afisele dp strada ma sperii. omg, cum poti fi fan rbd?? ce urat.
si dk intri pe site la pro tv e un banner cu "propune-i lui nush cine un tatuaj". why the hell would i do that? uite k ii propun un tatuaj fix intre buci. sau ii zice giovanni grandiossu dp getloaded cum sa fie cel mai nambar uan.

Anonymous said...

Imi vine sa tip si sa tip si sa...tip si sa tip....si sa ....doamne ..doamne ...doamne! sper ca ala gay sa cada intr-o cada plina cu ...defapt goala si adanca de 10 metri.

Anonymous said...

ah si inca ceva nu am nimic cu persoanele gay.

Adinaaa said...

Bai, si ajung atatia prin cautari cu RBD pe blogu meu si nici unu nu vreau sa-mi explice ce vad in aia. Uof. Niste egoisti. :))) Nu vor sa impartaseasca.