Monday, May 28, 2007

Ce se intampla in sesiune?

Da, deci imi lipseste cursul de pe 04.04.2007 si imi mai trebuie si ala de pe 25, dar mai lipseste si ala de pe 2.05 si... hai ca le trag pe toate, mai bine, ca sa am de descifrat o singura caligrafie.

- Jucam table la 12? - Ceva in genu, sau cand imi piere cheful, dar ne culcam la 1 maxim. - Da da. - Iar maine ne trezim la 10 sa lucram grilele alea. Imi pun reminder. (2:12 ne-a prins pe net citind bloguri)

Baga-mi-aaaas! Am luat 6 la istorie. Las ca merg la mariri. Bleacs, dar tot nu-mi place istoria. Dar apropo de bancuri in domeniu... If World War II Was an RTS. Thanks Roxana for that. :)

Diana, deci portiunea asta a curbei e elastica, iar cea de aici inelastica. (In timpul examenului) Care spuneam ca era partea elastica? Hmmm, la naiba cu memoria asta...

Luni - Heroes. S-a terminat seria. Desperate Housewives. La fel. Gilmore Girls. S-a terminat de tot. Thank God! Lost. S-a terminat si seria 3. Trist. Iau That '70s Show de la inceput. Penaaaaal. Sa va uitati si voi!

Pfff... am o carte management de invatat pana vineri. Continutul primei pagini - MOD DE LUCRU: manual, notite -> invatare -> rezumat si cuvinte cheie -> consultare bibliografie suplimentara (yeah right!) -> intrebari -> documentatie pentru examen. Da, fix pasii astia ii voi urma si eu. :)

Examen de la 20,10 pana la 22,10. Macar e pe racoare.

Ajung acasa, scriu blogul asta, status adecvat pe mess si dam o tabla. Cand ne plictisim, dam un Word Racer. Asta pentru ca Mario nu se poate juca in retea.

Jocuri de destresare.

5 comentarii:

Gingerdae said...

Sa nu uitam jocul in flash cu cubul care 'nu prezinta mistere' pentru tine si pe care il joci 'pana la maxim 20' :)) Si totusi...importurile fac cererea agregata sa creasca...management..o da..to be continued (backgammon awaits)

Adinaaa said...

Nu, nu... importurile fac oferta agregata pe termen scurt sa se deplaseze, iar eu venisem cu teoria ca cererea agregata e determinata de exporturi. Voi vedea in barem cata dreptate am. :)))

Si totusi, suntem la facultate cu profil economic si am scapat de economie politica! :)) Uuuuu! Cine stie peste ce tampenii mai dam? :))

Anonymous said...

incearca si www.orisinal.com ;)

Adinaaa said...

Au si multiplayer? :D

Anonymous said...

vezi si tu :P