Tuesday, April 17, 2007

Tra la la

Ce as putea sa fac la 3 noaptea daca nu sa imi reinstalez windows-ul, timp in care ar fi trebuit sa imi fac un proiect la macroeconomie, fiindca m-a mancat in fund sa ma inscriu la sesiunea de comunicari stiintifice, ca tot studentul de anul 1 si totusi am frecat-o pe alte treburi in vacanta, in loc sa fac chestia asta.

Orasul s-a inverzit de atata primavara.

O noua zi cu 336, de unde cele mai grele obstacole par semafoarele de la APACA si de la Lujerului. Imi place sa stau deoparte si sa observ lumea din jur, sa le observ actiunile, sa-i analizez. Lume ciudata pe autobuz. Dar mai ales in afara autobuzului. Stateam la semaforul de la APACA si uitandu-ma pe geam vad un barbat care printre masini se indrepta spre un tufis din escuar. Cauta ceva pe acolo si scoate... ce credeti voi? un iepure? un porumbel? nu, nu... un televizor. Astfel, cu televizorul in mana, a traversat barbatul strada si s-a oprit in statia de autobuz.

Imi place sa merg cu autobuzele si uitandu-ma pe geam, sa urmaresc reflectia numarului autobuzului in vitrinele pe langa care trece. E atat de dubios, nu stiu cum sa explic. E o experienta vizuala ce trebuie materializata. Clar.

Si mai merg pe strada unde aud un barbat la telefon "Dar mai da-te-n sloboz, ca ma suni de treispe, paispe ori pe zi, ce vrei sa-ti mai zic?" Hehe... femeile cicalitoare presupun.

Iar astazi mi-a venit ideea sa ma duc in weekend prin Cluj. Adica e o idee mai veche, chiar era una dintre cele 2 'New Years' Resolutions' ale mele. Si uitandu-ma prin agenda mea incarcata am realizat ca weekendul asta il mai am liber, urmatorul merg la mare si dupa, numai lucrari si proiecte, iar primul examen pe 18 mai. Deci trebuie sa ajung la Cluj. O dau pe Vama Veche, nu stiu ce mi-a adus aminte de asta, dar 'Ma primesti'? Eh, ma primesc ei.

Installing WIndows. 34 Minutes left.

Tra la la.

5 comentarii:

Anonymous said...

damn you! i said damn you! eu zic de 2 ani ca mai trec prin cluj si nimic. dupa mine, ala e cel mai frumos oras de la noi. nu neaparat pt arhitectura ci pt faptul ca acolo nu te plictisesti si mai e si curat.

Anonymous said...

Ai licienta? :D

Adinaaa said...

Licienta nu am, dar licenta da. Ma rog, de aia cum sa da moka prin Poli. :)

Anonymous said...

nu-mi spune ca faci poli ca eu nu te cred.

Adinaaa said...

Ah, nu, framiu termina in vara poli. :)