Saturday, April 14, 2007

Thoughts on shuffle

Play

8 ore de drum, Botosani, un oras plin de fete imbracate a la minimal dar nu cred ca stiu astia vreun dj minimal, nu am ajuns din pacate prin cluburi de data asta, baietasi de liceu tare penibili cu parul lins pe o parte, febra Bac-ului, cica judetul in care predomina carutele, masini cu numere straine, muuuulte banci mai nou, localuri care se inchid la 23,00, Florin Chilian - Zece, mancare din belsug si vin la fel, parinti, 3 zile de nastere, pauza de la net, privare de somn, reintalniri, propuneri, vizite de la prieteni din Bucuresti, gratarel, Ipotesti, fotografii, am reusit sa dau cu capul intr-un taxi hehe :), asteptam sa vedem mall-ul ala odata in Botosani, mima, Belle Epoque, telefoane, pupaturi, mmm tarte cu fructe, toata lumea vrea sa mearga la Rolling Stones, eu nu, trebuie sa imi iau bilet la B'estival zilele astea, excursie la Suceava, nu imi place orasul, cumparaturi, iarasi jocuri de bridge, oboseala, vine Zabiela in august, cateva beri, discutii despre filme, mese in familie, inapoi in Bucuresti, sooooomn de 12 ore, vizionari de filme, uuuf trebuie sa imi scriu proiectul la macroeconomie, vreau sa imi pictez ceva pe peretii astia monoton de albi si nu stiu ce, leneveala, sambata seara in casa, totusi... future party agenda :D, Essential Selection, Essential Mix, blog

Stop

4 comentarii:

Anonymous said...

1. capul in taxi? cum?
2. de ce se duce lumea la rolling stones? eu pe toti pe care i-am intrebat, niciunul nu a stiut sa imi zica macar 3 melodii de la ei. wtf, nu stii, nu asculti, nu te duci. nu e de fitze. ce oameni!

Adinaaa said...

1. Daca tot ai intrebat... pai am luat taxiul intr-o seara si cand sa ma urc, nu era usa deschisa complet, iar in graba am dat cu obrazul in portiera, iar capul a ricosat in masina. M-am asezat pe bancheta din spate, unde vedeam stelute si se intoarce taximetristul la mine "Auzi, tuturica? Vezi ca de abia am scos-o din service" :)))) Am avut vanataie pe fata cateva zile.

2. Pai eu am multi prieteni prin Cluj si majoritatea sunt rockeri, dar nu neaparat de aia suparati. :)

Ia sa vad... I can't get no satisfaction, sympathy for the devil (fiindca era la un moment dat remixata) si angie. Ha! A fost usor... ar trebui sa ridici limita. :)

Anonymous said...

de fapt limita mea e la 5 cand intreb lumea, dar am vrut sa fiu mai tolerant cu tine :D
acum nu mai sunt asa ca inca doua mai fata, dar fara gugal.

Adinaaa said...

Recunosc ca mai multe nu stiu. Macar nu ma duc la concert. :D