Saturday, April 21, 2007

Just one of those days...

... when everything goes wrong. It's all gone wrong. It's all gone Pete Tong. :)

Ce chestie, cand vroiam sa scriu ce zi proasta a fost azi, tocmai s-a imbunatatit un pic. :)

Deci am fost la chestia asta de comunicari stiintifice cica. In primul rand, trebuia sa fiu la 9 la facultate, insa... m-a sunat o colega la 9 sa ma intrebe unde sunt. Eu dormeam fara probleme. Nu am sa inteleg de ce nu mi-a sunat alarma dimineata, am verificat, era pusa la 7,30, dar ma rog.

In ritmul meu alert si in cel mai incet ritm posibil al metrourilor, am ajuns la facultate intr-o ora jumate cred. Oricum nu era graba, noi nu eram pe liste, am intrat ultimii, dupa ceva timp de chin si asteptari. Nu prea s-au respectat chestiile scrise in brosura, cum ar fi prezentarea de 10 min. Pai comisia era atat de plictisita, incat la fiecare prezentare spunea dupa cateva minute "Da, concluzii?" Si a iesit cam o varza.

Plus mult timp de asteptat prin ase, chiar degeaba, ca sa ajung la sfarsitul zilei la premiere sa descopar ca cei care s-au inscris prin proful meu, nefiind trecuti pe liste, nu am primit nici macar diplome de participare.

Mi s-a parut atat de nasol sa-mi pierd timpul sa scriu proiectul, sa stau o zi de vineri prin facultate cand altii aveau liber si sa ma intorc acasa la fel cum am plecat. Eh, stupid oricum. Macar am un punct in plus la examen.

Si dupa toata aceasta zi fenomenala petrecuta la facultate, a trebuit sa si alerg la agentia CFR inainte de a se inchide sa ne luam bilete, ca maine sa ne prezentam direct la gara la 13,30, fara sa mai stam la cozi. Apropo, Saddler, o adresa ceva? Sa-ti trimit o vedere? :))))

Continuand ziua dupa o bere, am ajuns acasa unde am primit un mail ce mi-ar fi dat peste cap tot programul daca nu aveam biletul de tren luat, dar cum spuneam, tocmai mi s-a imbunatatit ziua si am rezolvat-o pe aia.

Si cum in ultimele zile am dormit cam 3, 4 ore pe noapte, acum ma voi retrage la somn.

3 comentarii:

Anonymous said...

iar pleci? unde pleci? bai tu ma superi. pai ce facem aici? eu ce fac aici. nu e corect. booo!

Adinaaa said...

Te salut din Cluj. :D

Anonymous said...

:O ce urat!!! sa imi saluti prietenii de acolo din partea mea :D pe oricine intrebi pe strada de mine, toti ma cunosc :P