Thursday, April 5, 2007

Going, going, almost gone...

6 ore inainte de a pleca acasa, postez pe blog de pe laptopul lui maicamea, proaspat scos din service, un veritabil Fujitsu Siemens, acum cu acumulator nou. Ma simt ca Meg Ryan in filmul ala, Mes@j pentru tine. :)) Nu imi place actrita si nici filmul, dar asa ma vad eu, din afara.

De abia astept sa ajung acasa. Cred ca e prima oara cand ma cuprinde acest sentiment. Greu. Sa-ti dai banii pe dentist, sa nu mai ai bani si nici macar mancare in frigider. Pe afara nu am prea iesit. Nici la facultate nu am avut chef sa ma duc.

Mi-am terminat sedintele de unde scurte si pentru ca am promis, voi posta o fotografie cu acea minunatie de aparat in fata caruia stateam cate 20 de minute in fiecare zi cu paletele indreptate spre nas. Si daca ma concentram mult si focalizam bine, puteam sa vad la un zoom de 500% abtibildurile cu Barbie de pe palete.


Masina de spalat, marca Siemens, cu unde scurte atasate, un exemplar rar, chiar unic, in stare excelenta de functionare, aflat in patrimoniul Ambulatorului Cotroceni

Cred ca ma duc sa imi termin bagajul acum, dar sunt sigura ca voi reveni zilele urmatoare cu posturi interesante despre viata in Botosani, un oras la nivelul de spirit fabulos. :)

0 comentarii: