Sunday, April 1, 2007

Essential this week

Essential Selection

PORCARIE.

Dupa atata Winter Music Conference, Pete Tong si-a luat liber, iar emisiunea a fost tinuta de Bob Sinclair. Va rog, [sinclar], nu [sincler], fiindca e francez si s-a saturat sa-l strige astfel americanii. Nu zic, frumoase piesele lui - Love Generation si World, Hold On. La cea din urma mi-a placut mai mult varianta live inregistrata in Ibiza doar cu Steve Edwards.

Anyway, nu mi-a placut deloc editia de saptamana asta din ES. Acum stiu ca va fi najpa Bob Sinclar in Romania. :)





Essential Mix

FRUMOS.

Prima parte - One + One (Nic Fanciulli & James Zabiela), inregistrare de la WMC, Miami. Imi inchipui ce nebunie trebuie sa fi fost acolo. Spre final James Zabiela & Nic Fanciulli - No Pressure (One + One) si o piesa superba: James Zabiela - Human (Renaissance).

A doua parte - Richie Hawtin. Pionier in minimal, adesea asociat cu Magda si Ricardo Villalobos. Mijto de ascultat in fata calcului. :)


Pe viitor:

8 Aprilie - Goldie
15 Aprilie - Phil Kieren
22 Aprilie - Fergie
29 Aprilie - Steve Porter

1 comentarii:

Anonymous said...

personal prefer Robert Hood. imi suna mai bine si mai minimal decat Richie. Adevaratul minimal are maxim 3-4 tipuri de sunete aranjate ca loops intr-un track. minimalul nu e atat de vesel sau de energeizant. pacat ca lumea nu prea a auzit de el. pe vremea mea.... :)))