Friday, April 27, 2007

Brainstorming

Hai sa incepem o lista de idei...

Moduri de a strange 85 RON

1. Get a job. Nu mere, timp prea scurt.

2. Campania 1 RON pentru fiecare ton. Le-am prezentat catorva colegi ideea mea de a pune fiecare din serie cate 10.000 ca sa merg EU la concert la Chemical Brothers, dar nu au aparut prea entuziasmati, asa ca am renuntat.

3. Sa ma cuplez imediat cu un tip cu bani... hmmm...

4. Sa particip la un concurs cu invitatii la concert. Nu am vazut.

5. V-am mai povestit cum sunt o persoana foarte altruista si ma ofer voluntar la punctul de prim ajutor pentru acest concert?

6. Mergem pe partea emotionala? V-am povestit despre copilaria mea nefericita? O singura dorinta am avut si eu in viata pana acum: sa vina Chemical Brothers in Romania. De mic copil, la ziua mea, cu tortul in fata, imi puneam aceasta dorinta in gand si suflam in lumanari. Va spun, an de an si nimic! Acum, in al 19-lea an de viata, rotunjindu-se spre al 20-lea, dorinta mi s-a indeplinit, insa nesansa mea sa fie ca nu am bani sa merg... Ganditi-va bine! Datorita mie au venit ei in Romania. Macar ati putea sa puneti mana de la mana si sa-mi luati si mie un bilet acolo.

7. Inca merg pe ideea ca daca iti doresti ceva suficient de mult, Universul se va rearanja si va raspunde dorintei tale, intr-un mod sau altul.


Raman cu 7 idei, 7 pitici, 7 pacate, 7 zile...

Continuari?

8 comentarii:

Anonymous said...

eu ma duc. singur, dar ma duc. dau bani din salariu, dar da, tot ma duc. cred ca va fi frumos. o sa ma distrez. voi vorbi cu ei. va fi cea mai frumoasa zi din viata mea. si da, doar eu ma duc :D punctul asta rosu din pieptul meu e de la arma ta?

Adinaaa said...

Hehe... din spiritul meu altruist, sa stii ca daca ti se intampla ceva si nu poti merge la concert, sunt mai mult decat bucuroasa sa-ti preiau biletul. E bine sa ai un plan de rezerva... decat sa se iroseasca asa. :))

Anonymous said...

bine, fie, iti dau tie biletul. dupa ce ies de la party :P asta ca sa nu zici ca nu sunt altruist.

Anonymous said...

Zi-mi datele cardului pe care sa-ti depun 85 de RON. NU glumesc.

Adinaaa said...

A fost cu siguranta o surpriza sa ajung acasa sa citesc asta.

Ma vait eu pe aici, dar nu as putea accepta, fiindca m-a invatat mama valoarea banului si stiu ca se munceste din greu pentru el... dar totusi ce anume de pe blogul meu te-a facut sa te oferi? Sau era la pocneala? :)

Anonymous said...

Mi-a placut abordarea subiectului, foarte amuzanta. Imi mentin oferta, e mai simplu cu cardul decat sa aflu eu de unde se iau bielete, sa iau un bilet, sa aflu unde stai, sa te oblig sa mergi la concert ;-) samd. Motivatia e simpla, au fost vremuri in care mi-am dorit sa merg la un concert sau o expozitie si nu am putut, pentru ca nu aveam banii necesari. Acum ii am, dar nu mai pot avea bucuria pe care o aveam atunci. Pe scurt, pentru mine nu conteaza, pentru tine da. Zi-mi datele, ca nu-i politicos sa refuzi un cadou

Anonymous said...

daca ofer mai putin, iei de la mine? :)) :D

Adinaaa said...

Hmm... cam despre ce suma vorbim? Hehe, glumesc si eu. Come on, nu o duc chiar atat de rau! :)