Monday, March 12, 2007

Yes, it's spring


Trecand prin muzica, festivaluri si tricouri, astazi voi mai vorbi despre conditii meteorologice.

Da, bai... a venit primavara. Desi de cateva zile a trecut 1 martie, mie nu imi venea sa cred. Refuzam sa renunt la geaca, ma asteptam ca in orice moment sa inceapa sa ninga. Insa astazi m-am convins. Chiar da. Da, bai... aveti dreptate.

Iubesc primavara. Si nici nu are ce sa nu iti placa la primavara. Nu e caldura decadenta a verii care descompune totul, nu e moartea care te cauta pe la colturi toamna, nu e alb si negru ca iarna.

Acasa, de la fereastra din bucatarie vedeam un copac. Si chiar daca in ultimii ani anotimpurile s-au derulat ciudat, cum in decembrie prindeai 10 grade, iar in aprilie ningea, uitandu-ma la copacul ala stiam in ce anotimp sunt (am descoperit ca faza asta cu copacul de la geamul din bucatarie deja e cliseu; am mai citit pe blogul cuiva). Ma bucuram cand il vedeam inflorind. Stiam ca e primavara si imi parea rau cand ii cadeau frunzele. Atunci realizam ca e toamna si ca vine iarna pe care o urasc atat de tare, fiindca vin baietii aia mai mari si mai rai sa ma bulgareasca.

Aici, iesind astazi afara, era cald. Nu ma mai gandeam "la dracu, mai bine imi luam geaca mai groasa". Batea un vanticel placut, copacii erau infloriti, pasari ciripeau... aaaaah... viata. Si stii ca s-a incalzit atunci cand vezi oameni in pantaloni scurti. Rebeli. Si mi-aduceam aminte cand ieseam eu asta iarna in pantaloni scurti. Vai, adoram sa vad privirile interzise ale babelor din Militari. PRICELESS. Si gandeam "So what if it's the middle of the winter? You conformist bitches!" He he

Azi am fost mai mult lene decat Adina. Da, se poate. Mi-ar fi placut sa stau pe o banca in parc si sa nu fac nimic. Sa ma uit in jur. Dar a trebuit sa nu fac nimic pe un scaun din facultate. Ce lume cruda...

3 comentarii:

Razna said...

dap, the spring has sprung.

te-am "tagat", sa zic asa, la postul pe care mi l-ai comentat. what do you think? :)

Adinaaa said...

What do I think? Oh boy, oh boy, my first tag. :D
Pai... muzica a fost luata. Somnul a fost luat. Cum de abia m-am trezit acum imi vine in minte ce urasc cel mai mult: alarma de la mobilul meu. Si zapada. Fara nici o legatura.
Diseara cand ma voi intoarce acasa voi posta si raspunsul la intrebarea ta. Pana atunci voi trai o zi din viata mea si poate voi da si peste cel mai frumos lucru din lume.
Adina.a.a. :))

Sahara Penguin said...

La mine ai vazut treaba cu copacul care se vede de la geamul bucatariei :)