Saturday, March 17, 2007

Robots have feelings too

E sambata dimineata, ora 8, am prins si rasaritul, 61 m-a adus acasa.

Surprinzator, am constatat ca la mine a fost petrecere azi noapte, iar acum toate paturile sunt ocupate, nu am unde dormi (de fapt, mai surprinzator ar fi fost daca locuiam singura si gaseam lume in casa :)), asa ca imi torn un pahar de cola, mai scriu un post and really hope for the best. Oare se trezeste careva?

Acum, ca in multe alte sambete, colegii mei se trezesc sa mearga la facultate. De ce? Fiindca suntem penibili si facem ore sambata. De ce? Fiindca e mai palpitant. De ce? Fiindca secretara a spus ca exista dispozitie de la stapanire, iar studentul de anul 1 trebuie obisnuit cu munca. Nah, macar nu ne pun sa varuim copacei primavara si sa adunam gunoaie de pe strada.

Ca sa nu ma mai lungesc, azi noapte am fost la Zabiela. Si da, a fost FENOMENAL, ULUITOR, SUPERB, GENIAL, IMPRESIONANT, MINUNAT, SPLENDID... nu imi mai gasesc cuvinte. Cum ma asteptam.

Warm-up-ul mi-a placut. A fost o chestie sa nu-i mai ved pe aceiasi: Livio, Pagal (doamne, sper ca nu a luat din nou cel mai bun dj roman; inca nu am vazut rezultatele) si altii care nu ma mai impresioneaza.

Din primul rand, am aruncat o privire in jur si pot spune ca am vazut doar 2 persoane care dadeau din coate. Thank God! Am mai vazut cativa dupa, dar deja era irelevant. Imi formasem parerea.

A venit Zabiela...

O gagica flutura prin spate un premiu de la Nights Awards. Mai tarziu a aparut un visual cu Most Popular Foreign DJ sau ceva in genul. Cum? Nu a iesit Villalobos? Magda? Booka Shade? Alte exemple... dar ce fel de generatie minimal e asta? :)) Eu l-am votat pe Zabiela, evident, ma bucur ca a iesit el, insa nu ma asteptam. :) Post-editare: Uitandu-ma la rezultate, nici macar nu am gasit aceasta categorie. Nici nu mai tin minte daca la voturi era. Hai sa spunem ca am amnezie and call it a day. :)

Omul a pus superb. Dar mai avea rost sa spun? A pus ca de obicei! Am dansat in continuu in primul rand, in fata boxei. Iubesc senzatia aia cand stai in fata boxei si simti vibratiile, sunetul venind spre tine si o mica adiere in par. Zabiela sarea, se distra singur la pupitru, iar multimea era extaziata. Dupa mai multe ore de dans, simteam cum ma lasa picioarele, spatele, gatul. Dar nu! Sunt tanara si dansez mai departe. Omul baga demential. Cum sa te opresti? Nu te lasa.

Dupa cateva ore de dans continuu, am cedat. Am spus: "E nebun, mai..."Normal ca imi disparuse apa de pe langa mine, asa ca am iesit afara si am dat gata o sticla de 1 litru jumate. M-am intors cu forte proaspete in club. Doamne, la fel de tare... cum sa stau? Si iar am inceput sa dansez. Nu ma puteam abtine. Frumos set. Da-le dracu' de picioare! Oricum dupa un timp nici durerea nu o mai simti. Doar o mica amorteala.

Momentul meu preferat a fost cand a pus Electronic Battle Weapon 8 de la Chemical Brothers. Dadeam din toate membrele si urlam singura pe acolo. Eu iubesc piesa aia. O auzisem la Essential Selection acum cateva luni si am tot cautat si cautat, iar intr-un final am si gasit. Am avut cateva zile in care am ascultat doar piesa asta. Frumoasa.

La un moment dat am recunoscut piesa de final de seturi. Mi-am zis: "Asa repede? Ultima oara la 8 am plecat de la Zabiela". Apoi, desigur, a incercat el o incheiere cu Thank You scris pe laptop. Nu a tinut. Lumea urla in continuu: "Zabiela Zabiela Zabiela". Flatat, rusinat, intimidat, a mai pus putin. Lumea nu se dadea dusa. A mai continuat asa de vreo 2 ori si gata. Lumea urla in continuare dupa el. Chiar ma mir ca nu isi aruncau gagicile sutienele in el. Apoi James, ca deja ne cunoastem de atata timp :), a plecat de la pupitru si a venit sa dea mana cu noi. Doamne, eram in ultimul cer. Asta pana sa simt un puhoi de oameni deasupra mea si cum incet ma duc spre parchet. Frumos gest, oricum.

Apoi mi-am zis: "Hai macar de data asta sa ma duc sa-mi iau autograf". Evident ca bodyguard-ul nu s-a lasat impresionat de rugile mele. Dar nu-i nimic. M-am dus in partea cealalta si am strigat: "Duuuude!", iar dude s-a intors si mi-a semnat flyerul.

Chiar daca e un flyer jegos, tinut in pantaloni timp de 6-7 ore de dans, decolorat, e semnat de Zabiela, iar pentru mine inseamna enorm fiindca e dj-ul meu preferat. Poate unii nu inteleg acest sentiment. Dar ma gandesc si eu: cum va simteati voi prin '90 cand stateati in culise la concertele Andre sa luati autograf sau sa faceti poze? Probabil e acelasi sentiment. Nu-mi dau seama. Eu ascultam alte chestii pe atunci. :)


O poza gresita tare, dar nu am reusit sa fac una buna, fiindca imi tremurau mainile de la oboseala. Intelegeti voi. :D

13 comentarii:

Razna said...

cel mai frumos post pe care l-am vazut. :)

eu de obicei nu citesc posturi asa lungi, dar titlul m-a tinut in priza

super tare, mai ales povestea cu autograful

pace, :*

Adinaaa said...

Mersi mult.
E un post scris cu suflet. :))
Titlul postului meu e de fapt titlul unui post de pe blogul lui zabiela. Mi-a placut cum suna. :)

Anonymous said...

eu stiam o melodie numita: "the trick is to knok the robots heads off" :D dar nu ti-o recomand, de vreme ce tu ai fost la zabiela. aseara au fost premiile nights?

Anonymous said...

ah, mai stiu una pe care o poti asculta linistita, in caz ca digeri electro/electro-clash: mr. velcro fastener - real robots don't die

Adinaaa said...

:)))) Premiile nights au fost tot vineri seara.
Daca imi place Zabiela, nu inseamna ca sunt si eu obsedata de roboti. Nu am pareri atat de puternice in legatura cu ei, dar par mai simpatici, cred, de cand ascult zabiela. :)))
Am cautat cea de-a doua recomandare muzicala. dc-ul nu m-a ajutat cu nici un rezultat.

Anonymous said...

o sa iti dau un link in cateva minute cu melodia. sa vad cat de repede imi merge zapp-ul in seara asta.

Anonymous said...

here it is http://rapidshare.com/files/21693880/mr_velcro_fastener_-_real_robots_dont_die.mp3.html

Anonymous said...

incearca asa ca vad ca nu s-a copiat bine linkul

Adinaaa said...

Ce penal mi se pare cand primesc mail ca tocmai mi-am postat singura pe blog. E ca si cum m-as juca cu mine insami. Extraordinar. :))

Da, a mers si primul link. Acum ascult... e ok. Imi place ritmul si vocea aia dark. Nu cred ca mi-am indus ideea ca imi place doar pentru ca are robots in titlu. :)

Thanks.

Anonymous said...

good then :)

ps: eu de aia nu am vrut blogspot :D

Hypnotica said...

Ti-am citit tot postul cap-coada. Intotdeauna m-am intrebat ce simt oamenii Kristalului la partyuri.
Felicitari, mi-ai raspuns la o intrebare mare.
Urmeaza sa mai surfez pe bloguri, poate o sa inteleg care-i faza cu tipele cu creasta, Conversii, datul din maini manele style? Ochelarii de soare sunt pt. pilluri, nu? :)
Cu riscul de a parea incuiata, mi-am permis sa te intreb toate astea. La mine la drum and bass sunt alte nebunii :))

Adinaaa said...

Hmmm... sa raspund in ordine.

Mai demult era mijto in Kristal, apoi au inceput sa se faca baluri pe acolo, s-a schimbat genul de oameni care frecventau clubul si am incetat sa ma duc de la un timp decat daca era vreun super show.

Apoi, din toamna, am inceput sa merg in Martin. La inceput a fost frumos, diferit, fara tarani, dar dupa... a ajuns pe val, o groaza de pusti care veneau la petreceri minimal, au auzit si ei de 2 dj de astia mai la moda, dau din coate pe ORICE muzica ar iesi din boxe, se pastileaza intens, am vazut numa dezastru prin baie, cu ochelarii nush care-i treaba, dungile imi polueaza retina, putini mai vin pentru muzica in club si 70% din timpul pe care il petrec in Martin ma chinui sa ma feresc de toate gagicile care se duc din 5 in 5 minute la baie sa vada daca le mai sta creasta drept.

Dupa cateva luni in Martin, cand stateam cu mainile in buzunar ascultand aceleasi beat-uri interminabile gandindu-ma "Si asta o da pe minimal?" am ajuns si eu pe la arene si chiar mi-a placut, mult mai animata atmosfera si alt gen de oameni. Nebunii si pe acolo. :)

Anonymous said...

daca vrei nebunie adevarata vino in testpoint la therapy session. pe 6 aprilie parca. 15 ron intrarea :)