Sunday, April 1, 2007

Orasul in care nu se intampla niciodata nimic

Botosani.

Un oras mic, destul de linistit, in care nu se intampla niciodata nimic. Problema este ca exista ziare. Si in ele trebuie sa se scrie ceva. Imi inchipui ce greu trebuie sa fie pentru redactori sa vina cu noi stiri zilnic. Chiar am citit odata un articol cu presupunerile unui mare vizionar ca in oras ar exista un intreg cult al satanistilor, totul pornind... DE LA UN GRAFITTI. Amuzant, stiu. Cand chiar se intampla ceva, stirea ocupa prima pagina a ziarelor pentru cateva zile la rand. Dar care este ultima stire senzationala ?


Marti

O bataie intre 2 fete pentru un tip de liceu. Stire de prima pagina.
Pe scurt povestea: o gagica de anul 2 la o facultate din Iasi fusese parasita de gagiul ei de clasa a 10-a la un liceu din Botosani, care se cuplase intre timp cu o alta gagica de-a 10-a, cam pitipoanca ea, nu stiu de cealalta. Motiv foarte bun pentru a veni studenta sa o paruiasca pe tipa de liceu.

Bun, a trecut si povestea asta cu sute de comment-uri pe site. Dar stati, ca redactorii chiar citesc aceste comment-uri, unde un vizitator a lasat linkul la profilul de hi5 al pitipoancei de a 10-a. Pfoaaaai... pai asta e material de inca un articol.

Miercuri

Tabloidul Dimineata Botosanilor chiar a tiparit poze de pe profilul de hi5 al fetei de-a 10-a.
Mostre de inteligenta: "Un cititor, coleg poate, ne-a recomandat sa accesam pagina de Internet" sau "Fotografiile sunt facute in locuinta parintilor ei sau, poate, a uneia dintre prietenele ei." Pai, pe langa asta, redactorii de la Libertatea ar merita un Pulitzer.

Pfffff

3 comentarii:

Anonymous said...

vad ca si-a sters profilul. si eu care eram asa de curios sa vad cum arata un specimen de stire pe hi5.

Gingerdae said...

Eu cred ca tipa si-a lasat chiar ea linkul de hi5 se gandea ca poate apare si la pagina 5 ;))

Adinaaa said...

Saddler: pai in al doilea articol intr-o banda peste poza apar niste fotografii de pe hi5. Nu, invers... peste fotografie apar niste poze de pe hi5. :))

Gingerdae: Nu m-ar mira sa fi aparut pe pagina 5. Au mai aparut si altele de prin oras. :D