Sunday, March 18, 2007

One Radio1 Weekend

Imi place sa cred ca spre deosebire de majoritatea fetelor, stiu sa folosesc un calculator. Daca am nevoie de ceva, umblu prin meniuri, help, google, damn it, gasesc ce am nevoie si imi rezolv singura. Insa am prietene la nivelul "Fata, mi-am downloadat niste piese si le pun in winamp. Apoi le sterg de pe desktop ca sa fac loc, dar nu le mai pot asculta cu winampul". In comparison to that, I'm a fucking genius, damn it!

Ok, insa oricat as sti, ca orice fata, pot sa scot toate erorile posibile si imposibile din istoria windows-ului. Si nu in sensul de a le rezolva, ci de a le primi. Zilele trecute mi-am busit winamp-ul. Nu am mai primit niciodata un ecran rosu in care sa scrie ca am busit scriptul sau ceva in genul. Mai mult de 5 min nu pot asculta fara sa mi se inchida. Si chiar mi-e lene sa-l reinstalez acum. Asa ca zilele astea am ascultat mai mult radio1, pe net.

Essential Mix-ul de saptamana asta, facut de baietii de la Groove Armada. Nu mi s-a parut chiar extraordinar, dar a avut unele parti supertsylin'. ;) Mi-a captat atentia modul in care au mixat Gorillaz - DARE. Nu o mai auzisem demult pe undeva. In rest, nu prea am ce spune ca inca nu a aparut tracklistul si nu am putut identifica unele piese.

Essential Selection a inceput cu aceleasi piese pe care le aud de cateva saptamani incoace. Daca mai aud o data Alex Gaudino ft Crystal Waters - Destination Calabria, cred ca imi iau campii. Totusi, am remarcat Chris Lake - Carry Me Away. O piesa foaaaarte frumoasa, aparuta de anul trecut, dar de abia acum promovata. Imi place sa o ascult dimineata. Nu sunt genul de persoana matinala, iar majoritatea cursurilor/seminariilor le am dimineata, asa ca pana ma trezesc imi place sa ascult piese in genul asta, mai relaxate. :) O alta piesa care mi-a mai placut e Steve Mac & Mark Brown - Bells Of Brighton. Din nou Steve Mac cu un remix la Amy Winehouse - Back To Black. Originalul mi se pare foarte mijto, so very retro, insa mixul, se putea si mai bine. Sharam - The One, o piesa de-ale lui Daniel Bedingfield mixata, foarte lacrimogena, in care se tot repeta "Is there any way that I can stay in your arms" :))) Dar cu un beat dragut. In rest, chestii de umplutura, si final cu Nic Fanciulli + James Zabiela - No pressure (One plus One).

Am mai ascultat si un mix de prin martie de la Deep Dish, nimic impresionant. Auditiile mi-au luat cateva ore. Cred ca totusi imi voi reinstala winamp-ul. Sau windows-ul. Neeee. Cred ca ma voi uita la un film.

Bla bla.

3 comentarii:

Razna said...

mai tare cel de saptamana trecuta. desi n-am auzit de DJ SPEN, m-a incantat cu stilul lui soulful. dar n-am gasit nimic de la el, nici pe odc, nici pe torrente. :(

Anonymous said...

daca afli al cui e mixul la DARE sa dai un semn. imi place originalul si sunt curios cum suna remixul.

Adinaaa said...

Aaaah, ma voi uita maine dupa tracklist.

Oricum, mai era un mix care imi placea la piesa asta, de la Soulwax. Insa cel al baietilor de la Groove Armada parea diferit.