Friday, March 9, 2007

No party, no show

Zilele astea nu mai povestesc de nici un party in Martin, de nici un show dnb la arene, nici nu cred ca ies. In schimb, mai iau un paracetamol, mai iau un acc, imi mai fac un ceai. Dar as bea o bere... rece...

Ce e weekendul asta? Azi Rafaga... da, sigur :)), Rhadoo la Arene (ar fi fost o chestie), Suie in Utopia (am auzit ca ieri in Iasi au dat-o pe minimal), Serafin & Martin Landsky in Martin (minimal, clar). Maine Dimitri From Paris (prea scump, chiar sa nu uit sa ascult), Matt John in Kristal (minimal, mai departe), Chris Fortier in Martin (unde? in Martin? o da pe minimal pana la urma :)).

N-am nimic cu minimalul, dar vreau diversitate. Cum ar fi daca am merge TOTI pe strada imbracati in dungi, cu colanti pe sub orice, Converse in picioare si cu creasta facuta, doar pentru ca e la moda? Stiu ca multi arata asa, dar eu zic TOTI. Ar fi tare deprimant. Nimic nou. Nimic individual, totul in masa. Plictisitor.

Radio 1. I like the diversity. Essential Mix. Ce e maine? DJ Spen. Cel de saptamana asta al lui Eric Prydz nu m-a impresionat. Dar...

1st April - WMC Part 2 - Nic Fanciulli, James Zabiela & Richie Hawtin

He he he.

Cam atat pe azi. Sechestrata la domiciliu, ma duc sa ma joc in photoshop.

3 comentarii:

Razna said...

hehe, nice post, in sfarsit cineva care merge prin cluburi printre atatia rockeri de prin "blogosfera" asta mioritica.

ai dreptate, minimalul e la moda. cum afost inaint es afii rapper, cum a fost cu tiesto, acum e cu minimal si emo. tragic. :)

ai un blog tare, te-am bagat in rola mea, sau cum s-o chema

Unknown said...

tragic e ca minimalul abia acum a prins la noi. pe vremea mea... :)))
recomand Anthony Rother pt zile mai linistite si Umek sau chiar Mario Ranieri pt zile mai energice. Iar daca esti cu adevarat nervoasa atunci poti asculta linistita niste Speedfreak, Noize Creator sau Rotterdam Terror Corps :D dar fara sa ai vreo arma la indemana ca e de rau.

Adinaaa said...

Uuuu... mersi.
Dintre cei mentionati am auzit doar de umek si din cate stiu e techno industrial, dar ma pot insela, si nu e chiar pe stilul meu.
Insa ai facut o prezentare atat de frumoasa pentru categoria "daca esti cu adevarat nervoasa" ca trebuie sa ii caut pe aia. :)