Thursday, March 29, 2007

Neue Musik fur meine Seele

A venit acea zi a saptamanii in care voi scrie despre ce am mai ascultat.

***

Desigur, sambata am ascultat Essential Selection - Pete's Pool Party @ The Surfcomber Hotel, WMC 2007. Dance comercial, dar am gasit si cateva piese care imi plac, pe care mi le-am notat in notepad sa nu uit vreuna.

Setul a inceput cu AC Soul Symphony - The Kinda Love (Z), very soulful. Mai un David Guetta, mai o penibilitate de piesa - Lollipop, dar intre, o piesa tare draguta: Rochford Vs Carl Kennedy – ‘Ride The Storm’ (White Label).

FFW si ajung la Dennis Ferrer Feat Danil Wright – ‘Church Lady (Tommy & Dj Spen Main Mix)’ (Defected) (hmmm, funky house; chiar mi-a placut)

Aparent, in fiecare an Sharam vine cu cate o noua 'bomba Deep Dish' la WMC. In 2005 a fost Flashdance, iar in 2006 - PATT (cea din urma chiar nu mi-a placut). Anul acesta a venit din nou cu o piesa noua: Sharam Vs Fleetwood Mac – ‘Bigger Love’ (White Label). Dar nu se compara cu Flashdance sau Say Hello.

Cand am ajuns la Kings Of Tomorrow – ‘Finally’ (Defected) deja eram nostalgica. Imi aducea aminte de Love Story vs. Finally de pe MOS 2004. Place piesa. Veche, dar place.

Apoi, ce am mai remarcat? Tiesto – ‘In The Dark (Dirty South Remix)’ (Nebula). Oh da. Mie nu imi place deloooooc Tiesto. Nu ma impresioneaza faptul ca iese pe primele locuri in topuri de popularitate, cum ar fi DJ Mag. :) Dar are o piesa mai veche, Battleship Grey - SUPERBA! Acum, ascultand In The Dark, ma duce gandul la ATB. Anyways, pare un viitor MTV hit cu videoclip si de toate.

Cedric Gervais - 'Spirit In My Life' (Ministry of Sound). O alta piesa draguta. Voce de gagica.

***

Timpul trece si se face duminica. Essential Mix in the mix. Saptamana aceasta - Frankie Knuckles si DJ Dan. Si nici unul dintre ei nu m-a impresionat cu ceva.

***

Acum tot imi dloadez mixuri de la WMC, Ultra Festival, Nikki Beach, Space, ce mai e pe acolo. Chiar acum ascult Seb Fontaine si parca, parca place. Dar cred ca voi lasa loc de un nou post pe viitor despre seturile de la WMC.

***

Alte piese dragute de care am mai dat zilele astea:
The Migrants - I Thought That plastik funk (Electroclash Mix)
Trentemoller - An Evening with Bobi Bros feat. Buda and Vildta
(acum... sunt eu nebuna sau daca faci abstractie de beat-uri, piesa asta aduce a Deep Purple?)

***

Pana una alta, filmulete de la WMC:

FATBOY SLIM

ERIC MORILLO

JUNKIE XL

THE CURE


5 comentarii:

Anonymous said...

putin cam slow si chill, si poate cam comercial. dar cred ca voi arunca un ochi pe acel elctroclash mix. si chiar acum 2 zile cineva mi-a dat o melodie de la kings of tomorrow si suna f ok. i'll try that too. in rest, long live gabbers :D

Anonymous said...

:) si eu imi notez in notepad melodiile noi de la essential selection. si apoi uit de ele. si apoi cand le aud din nou ma dau tare ca le stiam din timpuri preistorice...

Adinaaa said...

Hehe... eu mi le notez pentru a le dloada ulterior. Numai ca nu le gasesc pe toate. Pana acum le luam de pe un hub de pe dc - djcenter, dar nu imi mai merge. Voi de pe ce dloadati piese? :)

Anonymous said...

soulseek. asta e f bun pt orice gen din muzica electronica :)

Adinaaa said...

Ah, chiar uitasem de asta. Il foloseam acum cativa ani.
Thanks for the tip. :D