Sunday, March 11, 2007

Miami WMC 2007


20-25 martie.
Ce clubber normal n-ar vrea in perioada asta sa fie la Miami?

Ufff... si stai ca omul de rand din estul Europei si citesti pe net cum in capatul celalalt al lumii se aduna in 5 zile toti dj-ii pe care ti-i poti imagina ascultandu-i vreodata in 5 zile, iar dupa ce citesti, te resemnezi si te duci sa joci o carte, ca nu prea ai ce face.

Pana in state nici macar zbor direct cu avionul nu este (dincolo de replicile amuzante ca nush care vrea sa mearga cu autocarul pana acolo) si apoi ar mai veni cazarea (nah, cred ca poti dormi si pe plaja pana la urma), mancarea si, cel mai important, biletele de intrare. Per total, nimic ce n-ar putea fi acoperit prin vanzarea celui de-al doilea rinichi, redundant de-a dreptul, cum zicea Fredo (am ajuns si sa citez din Fredo & Pid'jin :)). Mai trist este ca atunci cand probabil voi avea bani sa imi permit o excursie de asta, voi avea vreo 40 de ani, copii de hranit, cine stie? Eventual la varsta aia, voi merge cu copiii mei adolescenti in club, desi cam penibil sa vezi o femeie de 40 de ani in club...

Si iarasi stau si ma uit... Behrouz, Danny Howells, Zabiela, Tenaglia, Meet Katie, scanand programul din ochi... Ce? Junkie XL? Mai traieste? The Cure... astia au mai scos ceva? Deep Dish, Fatboy Slim, Stanton Warriors, Kleinenberg, Hybrid... nici nu stiu daca poti procesa atatia dj in 5 zile.

Pana una, alta... imi fac loc pe hard pentru mixurile de la WMC si Ultra Festival, fiindca chiar daca in ultimul timp viata de noapte de la noi ma plictiseste, stiu ca intotdeauna ma pot intoarce acasa la niste mixuri fenomenale. :D

4 comentarii:

Razna said...

sunt curios care e mixul tau preferat :)

Adinaaa said...

Daca ai citit blogurile anterioare cred ca deja te asteptai la zabiela... si da, e James Zabiela - Live on Fergie, Radio1 [20.08.2005].

Dar pornind de la intrebarea ta am inceput sa imi ascult mixurile mai vechi, pe care le ascultam in disperare la vremea lor: Zabiela and Nic Fanciulli - live @ The Pod, September 2006, unde de la minutul 49:00 ma omoara pur si simplu/ Zabiela @ JJJ Mixup 06.08.2005/ mai era a nush cata parte din Zero Rendered/ m.a.n.d.y.- Boris Dlugosch The Mix Sputnik 10.02.2007/ Deep Dish @ The Prince Of Whales, MelbourneFM 2005/Behrouz - EM 11.07.2004... gata, o las balta. Poate-ti place ceva. Astea sunt cateva din topul preferintelor mele. :D

Razna said...

vad ca asculti mai mult progressive :)

mie-mi place super mult un mix al lui tiefschwarz, de la dance department, pe care nu-l gasesc, am doar o bucata de 27 de minute din el.

si imi mai place si Slacker @ Transitions, John Digweed @ Kiss 100 (15.01.2006)

si de asemeni Sven Vath & Dinky & Richie Hawtin & Ricardo Villalobos live @ BlauerSee 2005 Afterhour, Harpune_cut2.

si nu ma eticheta. ascult minimal de vreo 3 ani, nu sunt d-ala sa ma schimb dupa trend. tii minte, cum era nebunia cu tiesto inainte (care niciodata nu mi-a placut), acum e cu minimal si emo.

:)

anyways, super blog, te-am pus in blogroll.. sau parca ti-am mai zis o data :P

Adinaaa said...

Ok. Thanks. Bye. :)