Friday, March 23, 2007

Lost

Va mai uitati la Lost? Intreb asta pentru ca a avut cateva saptamani cam proaste in seria actuala, dar eu mi-am pastrat credinta si m-am uitat in continuare, desi la alte seriale am renuntat pe parcurs. Ca exemplu: Prison Break. M-am uitat eu o serie, super tare! Dar deja cand am vazut ca in seria a 2-a aia inca mai fugeau de politisti si traiau intr-un continuu 'worst case scenario' am inceput sa ma intreb "Bai, dar cat ghinion poate avea un om?"

Acum am vazut si eu episodul din aceasta saptamana din Lost si mi se pare incredibil cum se termina. Absolut incredibil. Niciodata nu poti sa ghicesti ce se va intampla in episodul urmator. Lanseaza o groaza de fire narative alternative, povesti... te duce cand pe unul, cand pe altul, dar intotdeauna ramai uimit.

Astazi, din ciclul "Si ala micu', apasa pe lanterna... Laser, frate! Ciudata maimuta, turbata la gratii. Noroc cu robotelu' ala micu', ala rotund la cap... cu manutele alea ale lui, le-a dat drumul din puscarie. Eh, la sfarsit ce sa vezi? Ala negru de respira greu... il stii! ERA TACSU MA!"

Eh, daca va uitati la episodul de saptamana aceasta, va prindeti voi. :P

0 comentarii: