Tuesday, March 6, 2007

Generatia "NU-mi pasa, dau din coate"


Am fost la Lavelle. Prin clasa a 11-a era preferatul meu. Imi placuse proiectul UNKLE si mai ales albumul "Never, Never, Land". Am zis ca trebuie sa merg la concert. Dar a iesit o varza. Dimineata cand am ajuns acasa am pus un post mai penal in alta parte, dar incerc de acum sa scriu in principal pe blogul asta.

O ora de stat la coada in frig la temperaturi negative doar ca sa intram in club dupa 12 sa platim mai mult, un club plin pana la epuizare de liceeni imbracati in dungi si cu geci cu gluga cu puf care dau intens din coate

chiar daca muzica nu se potriveste (mare grija, sa nu faceti intindere la muschi!) si o groaza de pastilati. Si cine mai asculta muzica? Pai nimeni, nici Lavelle macar. El era distrus, ca deh, era ziua lui. Dadea si el play sa se poata mozoli cu o tipa. Si o cam busea la mixat. Lavelle, in mod normal pune progressive house si vine acu in romania si ii vede pe astia dand din coate si se trece pe minimal. Trist. Insa si-a revenit spre sfarsit si a terminat cu Depeche Mode si In a State.

Continuand cu o vizita la baie, chiuveta era sparta, gagici intinse pe jos si usor ametite, o tipa care imi cerea pastile (si pun pariu ca nu un Algocalmin!). Din cate am citit pe forum la nights.ro la un moment dat era si o tipa lesinata pe afara care a trebuit dusa la Urgente. Urat... urat.

Nobody cares about music anymore. Minimal has brainwashed the new generation.

P.S. Nu vreau sa fiu ipocrita, totusi. Ascult si eu minimal. Acasa, in fata calculatorului. Doar ca nu imi plac adunarile din club din ultimul timp.

2 comentarii:

Razna said...

ai dreptate... am fost si eu pe acolo, dar am plecat rapid, vazand cocalarii electronici care abudndau

Unknown said...

@liam cocalari electronici? ce urat spus. generalizezi si nu e bine. in primul rand nici nu cred ca asculta muzica electronica persoanele de care incerci tu sa spui. se duc acolo doar pt ca e la moda. cocalarul e cocalar si nimic mai mult. iar muzica electronica e mare. mult prea mare pt tine :)