Wednesday, March 21, 2007

Dancing rain

Ce zi... cand am plecat de acasa era soare, frumos afara, insa prognoza s-a adeverit si a inceput sa ploua. Noroc ca umblu tot timpul cu umbrela in rucsac, nu din vreun principiu sa nu ma prinda ploaia, ci pentru ca mi-e lene sa o scot de acolo. :)

Si, vai, ce frumos este sa te plimbi prin ploaie. Sa casti ochii dupa copacei infloriti si sa prinzi toate baltile, sa-ti strici umbrela fix cand ploua mai agresiv, sa iti stropesti adidasii cu noroi prin toate partile (am eu un stil aparte de mers) sau sa ajungi cu blugii uzi pana la genunchi.

Acum am ajuns acasa si e alta treaba. Stau la calculator, ascult gaelle, iar pe fundal se aud stropi de ploaie cazand pe asfalt. Cum era treaba aia? Vreme de numarat banii sau de facut copii. Hmm... unu, doi... :)))))) Rad singura. O fi de la vreme.

Remember Gaelle? Tipa cu hit-ul mai vechi 'King of my Castle'. 'Rain' e de pe un album mai vechi, Transient, de prin 2004. Dar de cativa ani am o boala pe piesa asta si imi aduc aminte de ea cand ploua afara. :P

Let me share it with you guys...
GAELLE - Rain

2 comentarii:

Anonymous said...

Adina, iti las comment aici ca e mai usor si mai ferit de ochii lumii... Felicitari pentru blog (staaai, mai am si alte urari-cliseu!) Eu inca sunt la senzatia ca 'lonely, sad and blogging' sau involuntarul 'sa am grija ce scriu, poate citeste...' sunt perfect adevarate. Sper sa nu le iei in serios si sa keep up the good work. In case u wonder, te-am gasit la Timsoft (nu, nu vanez noi bloggeri pentru a ii descuraja!) si... atat! 19 ani? Esti la facultate? (nu am citit toate posturile inca; ti-am zis eu ca mai am clisee ;) ). Andreeaelsy@yahoo.com

Adinaaa said...

Mersi si ma bucur ca iti place blogul.

L-am inceput ca un experiment acum vreo 2 saptamani. Scriam pentru mine si m-am trezit peste cateva zile ca incepuse lumea sa imi citeasca blogul.

In rest, 19 ani, facultate si viata de noapte :) Iar la Timsoft m-am inscris ca sa vad exact care-i treaba cu RSS, podcast, wiki... am doar o vaga idee despre ele, insa nu sunt chiar la stadiul de a ridica din umeri si a spune 'Nu stiu' din prima. :)) Hmm, trebuie sa ma bag pe la discutii prin forum. Ok, multa bafta.