Friday, March 23, 2007

CNSC 2

Ziua 2 a venit, din nou, cu un studiu de caz si 2 conferinte. Per total mi s-a parut o zi plictisitoare. Poate din cauza temei (politica a ajuns sa ma exaspereze; nu vreau sa fiu ignoranta, dar chiar nu mai vreau sa stiu ce se intampla in politica pana la alegeri, cel putin, fiindca sunt un cetatean responsabil :D) sau poate din cauza invitatilor care nu au stiut cum sa se faca placuti de public.

Punctul culminant al zilei a fost prima conferinta, cu tema Criza - o constanta in politica? Spre dezamagirea fetelor, deputatul PNL Crin Antonescu nu a putut fi prezent. Asa ca au mai ramas Marian Voicu (realizator TVR1), Bogdan Teodorescu (profesor SNSPA si un super prof; un om cu valori si principii, citit, cu o parere foarte bine argumentata despre orice) si Victor Ponta (deputat PSD; despre el ce sa spun? hmm... simpatic). A fost o discutie foarte interesanta cu povesti din culisele scenei politice despre Basescu, Becali etc.

Restul programului nu cred ca il voi mentiona pentru ca nu m-a impresionat in vreun fel. Astept ziua de maine. Workshop. :D

0 comentarii: