Wednesday, March 7, 2007

Alka, Yahoo!, 8 Martie


Maine, toata lumea sa fie atenta (deocamdata doar eu mai citesc blogul asta, de fapt :)) Alka a contractat spatii pe Yahoo! Messenger si pe Yahoo! Insider. Eveniment national. Zi libera la bugetari sa intre pe yahoo sa vada minunea.

Saptamana trecuta am fost la AdRevolution, desigur. Toata lumea ne-a vorbit despre fenomenul blogging, insa cativa au mers si spre MySpace, YouTube (astea le-am retinut fiindca le folosesc si eu) continuand cu Second Life. Pana aici am retinut. Ne-a mai aratat Bogdana Butnar niste site-uri despre care nu auzisem pana atunci, dar care sunt foarte cunoscute in state. Pana una alta, Second Life ar avea cam 125 de romani inregistrati am vazut intr-un post, iar in sala cand am fost intrebati daca a auzit cineva de SL, doar o tipa a ridicat mana si sincer, eu cred ca fata aia a facut prezentarea in ppt, de fapt. :)))

YouTube e destul de accesat la noi, merge bine, iar MySpace chiar e in voga. Cel putin in afara, orice dj care se respecta, pe langa pagina oficiala are si profil oficial pe myspace pe care posteaza datele viitoarelor concerte.

Dar pe mine ma mira ca pe hi5 nimeni nu si-a facut reclama. De atatea ori am dat cu cursorul din greseala pe banner si auzeam "Saaaaay something!" sau "I'm counting down the minutes until I can be with you again" de la Buddy Icon, parca. La vreun produs romanesc de ce nu faceau reclama? Adica nu tine nimeni cont ca numai in Bucuresti sunt inregistrati 55.000 de oameni? Da, hai sa dam bani sa ne facem reclama pe Second Life unde nici macar 200 de persoane din toata tara nu sunt inregistrate. Sau Yahoo! Mail. Pai de ce numai Alka s-a bagat pe yahoo, nu inteleg. Adica, majoritatea oamenilor din romania au adresa de mail pe yahoo, iar cand Alka si-a promovat Prajitura Casei pe site, au aparut si articole in ziare. De cata publicitate mai ai nevoie?




2 comentarii:

Unknown said...

Alka as alka wafers? :D napolitanele? :p

Adinaaa said...

The one and only... :)