Friday, March 23, 2007

Advertorial

Astazi voi vorbi despre adidas Originals. My lovemark.

Prima pereche de adidas Originals mi-a adus-o dad din Germania in 2004 si era modelul Tuscany, proaspat lansat pe atunci, inainte de a ajunge o mare nebunie. Erau albi cu dungi negre, clasici. A fost dragoste la prima vedere. Cand mergeam cu ei pe strada ma simteam ca si cum mergeam in sosete, ceva in genul. Aveam totala libertate de miscare a piciorului, imi venea sa sar cu ei, sa fug.

Cateva luni mai tarziu mi-am luat inca o pereche, de Superstar de data aceasta, bleu, chiar cei din imagine. Poza de fapt e facuta astazi. Ii am de vreo 2 ani si inca sunt functionali. De fapt, asta m-a facut sa scriu acest post. Dupa cateva zile de ploaie, in care cu inima sfasiata imi taraiam prin balti o a treia pereche de Originals, astazi m-am hotarat sa-mi iau Superstarurile vechi si am simtit diferenta. Se vede calitatea: botul de cauciuc, cusatura buna, piele, talpa inalta. Pai mergeam prin toate baltile si nu aveam nici pe dracu. Intotdeauna i-am considerat ca un fel de "adidasi de teren". Puteam merge cu ei pe toate dealurile, iar la sfarsitul zilei veneam acasa si ii bagam in masina de spalat de unde ieseau ca noi. Cum sa nu ii iubesti? Poate sa zica toata lumea ca e snobism sa dai 3 milioane, sa zicem, sa porti o pereche de adidas. Nu imi pasa. Eu cred ca se merita pana la fiecare leu. Prefer sa imi iau o pereche, peste cateva luni inca una, sa-i port alternativ dupa conditiile atmosferice sau dupa dispozitia mea, decat sa imi iau cate o pereche super ieftina si de kkt la fiecare cateva luni cand trebuie aruncati.

Si imi place foarte mult la adidas Originals ca incearca sa pastreze vechile valori. Anul trecut, daca nu ma insel, au scos o colectie care a avut ca punct de inspiratie diverse piese vestimentare marca adidas de prin perioada anilor '70, vanate prin SH-urile din Germania care au fost recreate, cum ar veni, pastrand mostenirea. :) Fiecare colectie readuce pe scena, reinventeaza si recreaza vechile modele. Si parca orice merge la o pereche de Originals... Cum sa nu ii iubesti? Nu au siret pe laterala, Ferrari scris pe margini, design futurist sau alte kkturi, sunt cat mai simpli, clasici, confortabili si intotdeauna am stiut ca imi pot cumpara marimea 38 si fara sa-i probez, fiindca imi vor veni perfect.


Copilasii mei. Hmm, ar trebui sa le dau nume? Mai bine nu, ca m-as atasa de ei si mi-ar fi greu sa-i arunc cand se rup total. Dar au deja. Tuscany, Superstar, Tygun (astia sunt adoptati de la adidas Performance) si Missy :D


adidas Originals. Once inovative, now classic, always authentic.

2 comentarii:

Anonymous said...

mie nu imi place genul asta de incaltari. prefer tenisii. sau asa zisii "shoes". sa nu mai scrii bloguri d'astea :)) nu imi plac. termina. pai ce-i asta?

Adinaaa said...

Atat timp cat Constitutia Romaniei imi garanteaza dreptul de libera exprimare, il voi folosi si voi scrie despre adidas originals, ponei, calorifere, minimal sau trecerea timpului. O simpla alaturare de termeni. :)))